Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Project Blog Boek | Mijn wishlist voor de kerst

op 04/11/2015

Untitled design (1)
Vandaag in project Blogboek besteden wij aandacht aan onze wishlist voor de kerst. Ik kan natuurlijk ook wel een wishlist voor de zomer gaan maken, maar de feestdagen zijn nou eenmaal dichterbij en dus is dat logischer. Wat zou ik nou graag willen voor de kerst? In dit artikel deel ik alles met je wat ik graag zou willen, ongeacht heel erg naar de prijs te kijken op voorhand.

Mijn wishlist

1. Als ik aan oud en nieuw denk, dan denk ik altijd aan mijn vader en mijn oma. Ik weet niet beter of er werd een groot blik naar mijn oma gebracht. Deze kwam dan gevuld met rolletjes en knieperties terug naar huis. Later stond ook mijn vader in de keuken knieperties te bakken en stonden wij als kleine meisjes naast mijn vader, wachtend op alle mislukte stukjes die we dan op mochten eten. Nu ik niet meer thuis woon mis ik dat weleens. En niets is lekkerder dan de zelfgemaakte knieperties. Daarom zou ik heel graag een kniepertjesijzer willen hebben. Dan kan ik voortaan zelf de knieperties maken terwijl Bjarne naast mij staat te kijken.

2. Voor mijn blog gebruik ik natuurlijk veel foto’s. Meestal gebruik ik hiervoor foto’s gemaakt door Daphne of pak ik haar camera om zelf foto’s te maken. Maar als Daphne een fotoshoot heeft, dan is het heel lastig om foto’s te maken, te meer omdat de kwaliteit met mijn mobiel niet altijd even geweldig is. Daarom zou ik graag zelf een compacte camera willen hebben zodat ik zelf altijd en overal foto’s kan maken.

3. Kaarsen. Wie kan er nou niet zonder kaarsen? Ik vind het heerlijk om ’s avonds als Daphne en ik samen thuis zijn kaarsjes aan te maken en dan gezellig samen op de bank te zitten. Afgelopen week werden we hier in Limburg getroffen door een stroomstoring en toen kwam ik erachter dat we nog maar één waxinelichtje hadden. Niet handig dus haha. Gelukkig hadden we nog wel genoeg gewone kaarsen dus hadden we toch wat licht.

heart-71227_640
4. Vrede op aarde. Tja, het is een wishlist toch? Dus alles wat ik wens kan er op. En ook al weet ik dat vrede op aarde iets is wat er misschien helemaal nooit gaat komen, je mag blijven hopen toch? Want als zelfs de hoop erop verloren gaat, pas dan is vrede op aarde echt ver weg.

Wat wensen anderen?

Hieronder zet ik even weer de linkjes naar de andere meiden neer. 

Wat wens jij?


3 responses to “Project Blog Boek | Mijn wishlist voor de kerst

 1. monica schreef:

  Mooi. Vrede op aarde zou zo mooi zijn. We mogen de hoop hierop niet verliezen.

  Tip. Voor een compact camera gewoon op marktplaats kijken staan ze vaak wel op voor lage bedragen. Of gebruik maken van je telefoon. Die malen tegenwoordig ook mooie foto’s.

 2. Simone schreef:

  Dat is een mooie wishlist, P! Kaarsen zijn altijd fijn. Ik kan daar echt van genieten! En vrede op aarde, ja…. dat zou pas echt mooi zijn!

 3. Nailfinity schreef:

  Je hebt een fijn lijstje! Ik moest alleen even op Google opzoeken wat kniepertjes zijn hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: