Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Family | Net zo’n grote fan als mama

op 06/11/2015

fan

Hier thuis is het Disney wat de klok slaat. Overal waar je kijkt in de kamer is wel iets wat Disney gerelateerd is te zien. Bjarne zijn slaapkamer is uiteraard ook helemaal gevuld met Disney. En… Bjarne is al net zo’n grote fan als zijn mama’s.

Mickey Mouse

Daphne is groot liefhebber van Mickey Mouse. Het is dan ook daarom dat de kamer van Bjarne, het geboortekaartje en het geboortebord voorzien werden van het silhouet van Mickey Mouse en een muurschildering aan de andere kant van de kamer met Mickey, Donald en Goofy. Ook de bedankjes en de bedankjes na de doop van Bjarne waren voorzien van het silhouet van Mickey. Dus Mickey viert hoogtij wat dat betreft. Mickey is overigens niet mijn favoriete Disney figuur, maar daarover zometeen meer.

Mickey Mouse clubhuis

Het zal je vast ook niet verbazen dat Bjarne in één adem naar het Mickey Mouse clubhuis kan kijken. Langzamerhand begint hij ook echt met Mickey en zijn vriendjes mee te doen. Als op tv gezegd wordt dat de handen de lucht in moeten, dan gaan de handjes van Bjarne ook omhoog. Zo schattig om te zien dat hij dat al begrijpt. Nou hebben we natuurlijk geen hele dagen de tv aan, het grootste gedeelte van de dag speelt Bjarne gewoon lekker met zijn Toet Toet en Zoef Zoef dieren en al zijn andere speelgoed.

Pooh pooh

Slapen doet Bjarne trouwens niet met Mickey Mouse. Nee, slapen doet hij met mijn favoriete Disney figuur: Winnie the Pooh, oftewel “pooh pooh”. Pooh Pooh moet soms ook overal mee naar toe al proberen we dat wel een beetje tegen te gaan. Ik vind het niet echt nodig dat Bjarne altijd en overal een knuffel onder zijn arm heeft. Een knuffel voor het slapen is prima, dat heb ik zelf ook jaren gehad en ja, hij ligt nog bij ons bed, maar niet waar dag en nacht mee gesleept wordt. Dat Winnie the Pooh mijn favoriete personage is, wil overigens niet zeggen dat een babykamer voor de tweede baby ook automatisch een Winnie the Pooh thema krijgt hoor. Nee, als het zover is dan gaan we gewoon weer kijken wat er allemaal is en maken we dan een keuze. Maar goed, zover is het nog lang niet haha.

Naamloos

Wat is jouw favoriete Disney personage?


3 responses to “Family | Net zo’n grote fan als mama

  1. monica schreef:

    Ik vind dombo geweldig. Het olifantje

  2. jenn schreef:

    Ik heb niet echt een favoriet figuur eigenlijk.

  3. Vlijtig Liesje schreef:

    Donald Duck is mijn favoriet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: