Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Family | Activiteiten die wij veel samen doen

op 20/11/2015

familie

Doordat Daphne in de zorg werkt en ik bij de post hebben we niet heel veel dagen samen vrij. De zondag en maandag zijn ons dan ook wel dierbaar aangezien dit eigenlijk de enige twee dagen zijn dat we echt samen vrij kunnen zijn. Maar wat voor activiteiten doen wij op die dagen? Ik vertel het je.

GaiaZoo

Een park wat wij heel vaak bezoeken is het GaiaZoo, de dierentuin van Kerkrade. Eerder schreef ik al eens een artikel over dit park. Wij hebben hier nu al een paar jaar een abonnement en gaan daar graag wandelen. Ook Bjarne vindt het leuk en gaat steeds meer ontdekken. Hij kijkt steeds meer naar alle dieren en begint ze ook echt na te wijzen. Bovendien nu Bjarne kan lopen en ook steeds beter los kan lopen gaat hij ook meer ontdekken om de dieren heen. Bijvoorbeeld de speeltoestellen in het kleine speeltuintje waar je kunt graven en met water spelen is heel interessant.

activiteiten

Winkelen

Ja, ook winkelen is iets wat wij zo nu en dan doen. Niet te vaak dat mag ook gezegd. Zeker omdat we natuurlijk toch afhankelijk zijn over het algemeen van de zondag en de maandag, is winkelen soms ook wel eens lastig. Maar goed, als we gaan winkelen dan gaan we meestal naar het overdekte winkelcentrum in Beek, Makado, waar je rustig een hele dag om kunt krijgen. Doordat het overdekt is kan je daar natuurlijk ook heel goed heen als het regent. En met een Action, Big Bazar en op=op shop (Kruidvat outlet) komen we altijd wel met iets naar huis. O ja, en de Miss Etam outlet niet te vergeten.

Wandelen

Een derde iets wat wij vaak doen is gewoon lekker wandelen. Dit kan onder andere heel goed op de Brunssummerheide, maar ook op de Teverenerheide of een mooi gebied in Kerkrade. Bjarne gaat dan in de kinderwagen en ik loop in de regel erachter. Daphne heeft dan natuurlijk haar camera mee en zo worden er regelmatig ook weer mooie foto’s gemaakt.

Wat onderneem jij zoal in je vrije tijd?


2 responses to “Family | Activiteiten die wij veel samen doen

  1. Janny Heres schreef:

    ehhh niet zo klagen he anders zijn alle winkels straks op zondag open grr hihih

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Leuk om te zien wat jullie samen doen. Ik houd ook erg van wandelen!

    En wat een gigantische pompoen is dat op de foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: