Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Lifestyle | Bloggers in the spotlight

op 28/11/2015

Één keer in de maand ga ik vanaf nu op zaterdag een vijftal blogger in de schijnwerpers zetten. Ik vertel je over iedere blogger waarom ik vind dat je daar eens een kijkje zou moeten nemen en o ja, ik vertel je natuurlijk ook waar je de blogs kunt vinden. En natuurlijk ben ik heel benieuwd of je deze blogs al kent. Sta jij er deze keer bij?

Mevrouw Iep

 

Iep

Iep neemt je op haar blog mee in haar leven. Ze schrijft over persoonlijke dingen, fotografie en reizen. Benieuwd naar wat zij in haar leven allemaal meemaakt? Breng haar dan eens een bezoekje.

Gedachtenspinsels

 

jennn

Bij Jenn vind je op haar blog alles wat haar in het dagelijks leven bezig houdt. Ze deelt tips om erop uit te gaan, vult leuke tags in en vertelt over één van haar hobby’s: schrijven. Zo doet ze momenteel mee aan de NaNoWriMo challenge. Benieuwd hoe het haar vergaat of wat ze je nog meer wil vertellen? Ga dan snel eens kijken.

Lisanne leeft

 

lisanne

Op de mind- en lifestyle blog van Lisanne kan je onder andere veel lezen over de ziekte van Lyme. Een ziekte waar zij helaas chronisch mee te kampen heeft. En ze vertelt ook regelmatig over haar verslaving aan Washi tape. Wat? Neem eens een kijkje, en leer alles over Washi tape.

Make up Junkie

 

lotte

Lotte is verslaafd aan make up. Je vindt bij haar overigens niet alleen alles over Make up, maar ook food, lifestyle, fashion en challenges komen aan bod. Ben je benieuwd naar deze blog? Neem snel een kijkje!

Zoe Akihary

 

zoe

Bij Zoë vindt je alles over mode. Daarnaast vertelt ze ook over haar favoriete eiland, Ibiza en kan je lezen waar ze verder van houdt. Onder andere aardbeien in witte chocolade is één van haar favorieten.

Ken jij deze blogs al? Laat het weten in een reactie!


2 responses to “Lifestyle | Bloggers in the spotlight

  1. SimoNe schreef:

    Leuk geschreven Patricia! Ik ken alleen die van Jenn nog niet, dus zodra ik weer wat meer tijd en rust heb, ga ik weer eens een kijkje nemen! 🙂

  2. jenn schreef:

    ik zie dit nu pas, loop een beetje achter met het lezen van blogs. Wat leuk dat ik er in sta!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: