Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Maatschappij | Gelukkig was het maar een droom

op 30/11/2015
droom

Bron: decaleco.com

Vanmorgen werd ik wakker. Natuurlijk werd ik wakker, anders kon ik nu niets schrijven. Maar ik werd niet wakker door mijn wekker. Wel vlak voor de wekker, maar ik werd wakker door een droom. In dit artikel vertel ik je over die droom. Lees je mee?

De droom

Goed daar gaan we. Laat ik vooropstellen dat ik nooit in deze situatie ben geweest, überhaupt niet eens in deze stad geweest ben. Dus dat maakt het alleen maar vreemder. Maar ik was met Daphne en Bjarne in Parijs. Voor hoelang weet ik niet, maar dat is op zich ook niet relevant. We zaten daar op een terrasje toen er ineens een man aan kwam lopen. Hij was wat aan het praten, maar was voor ons niet echt te verstaan. Daarna ging hij over in het Engels en pakte hij een vuurwapen. Hij richtte de loop op Daphne, Bjarne en mij en even later schoot hij willekeurig twee mensen om ons heen neer. Daarna voelde hij aan zijn taille en breuzelde wat dat hij moest maar niet kon en uiteindelijk liep hij weg.

Te veel?

Het scenario in deze droom is natuurlijk duidelijk terug te leiden naar de aanslagen in Parijs. Niet dat ik er ooit geweest ben, niet dat ik er op dat moment was, maar toch voelde het heel raar. Onwerkelijk. Maar waar die droom dus vandaan kwam zou ik niet kunnen vertellen. Misschien komt het doordat ik het nieuws rondom de aanslagen zo op de voet heb gevolgd? Maar andere nieuwsberichten heb ik ook altijd heel erg gevolgd. Zoals bijvoorbeeld de aanslagen in New York in 2001. Maar toen heb ik nooit gedroomd over de aanslagen of iets dergelijks Waar het dus deze keer vandaan kwam zou ik je niet kunnen vertellen. Maar raar was het wel. Gelukkig werd ik wakker en ging een paar seconden later mijn wekker.

Wat is jou meest vervelende droom geweest?


2 responses to “Maatschappij | Gelukkig was het maar een droom

  1. monica schreef:

    Je kan op internet bekijken wat je droom betekent. Erg leuk om te doen en klopt vaak ook. Succes!

  2. jenn schreef:

    Bleh, wat een nare en rare droom 😦 Ik weet niet wat de vervelendste droom is die ik ooit gehad heb. Ik kan heel mooi, heel vervelend en/of heel bizar dromen, er is er niet één die er zo uitspringt nu.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: