Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Foto op canvas | Photogifts 

op 11/12/2015

activiteitenOnlangs had ik het met Daphne over de muur naast de trap. Het is ooit ons idee geweest om aan die muur allemaal foto’s te hangen. Vooral omdat dit maar een saaie witte muur is. Ik was dan ook bij verrast dat ik een mailtje ontving van de mensen van photogifts of ik misschien een canvas bij hen wilde bestellen om hier een artikel over te schrijven. Die kans heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Wat ik van het eindresultaat vind, dat lees je in dit artikel. Lees je mee? 

 Foto uitzoeken

Ik mocht zelf van Daphne een foto uitzoeken die ik graag op een canvas wilde hebben. Maar die keuze is alleen bijna niet te maken zoveel mooie foto’s hebben wij. Samen hebben we dus gekeken naar wat wij een mooie foto vonden en we hebben gekozen voor een foto waar Bjarne in een jeep zat in de dierentuin. De foto zelf kon je bovenaan dit artikel al zien, het eindresultaat van de foto op canvas laat ik je straks zien. Aan de hand van de door ons gekozen foto werd ook het formaat van de canvas bepaald. Immers, het zou wel het mooiste resultaat moeten worden nietwaar? Het is toch een blijvende herinnering die aan je muur hang.

Formaat 

Ik mocht een formaat ontvangen van ± 40×40. Een heel mooi formaat voor aan onze muur. Niet al te groot, maar toch groot genoeg om een blikvanger te zijn. Bovendien kunnen we zo heel makkelijk nog wat foto’s erbij hangen zonder dat het gelijk te druk zou gaan worden.

Nadat ik de foto doorgestuurd had naar mijn contact persoon bij photogifts, was er nog een kleine email wisseling over of ik de foto bijgesneden wilde hebben of in zijn totaliteit op een canvas. Wij kozen voor het laatste omdat de witte rand onderaan de foto de auto is waar Bjarne in zat. Vervolgens werd de foto op canvas afgedrukt en kon ik wachten tot ik een pakketje ontving.

Resultaat

Na een paar dagen ontving ik een pakketje met de post. Eerlijk gezegd had ik gedacht dat het niet zo snel zou gaan. De canvas was verpakt in bubbeltjes plastic en zat in een kartonnen doos. Je kunt dus wel zeggen dat de canvas goed verpakt was, zodat beschadiging tijdens het bezorgproces eigenlijk vrijwel onmogelijk was.

Toen wij de canvas bekeken zagen we gelijk dat de kwaliteit heel mooi was. De foto leek gewoon zo echt op de canvas, geweldig. Wij zijn er echt super blij mee en hij hangt nu mooi in de trapopgang te pronken. We hebben hem zo gehangen dat we hem van beneden kunnen zien en ook boven op de slaapkamer. Dus de canvas is altijd zichtbaar. Bjarne vindt het ook geweldig, want iedere morgen wijst hij naar de foto, waar hijzelf natuurlijk op staat.

image

Over Photogifts

Photogifts maakt deel uit van ZWF ontwerp. ZWF staat voor Zuid West Friesland, de regio waar het bedrijf gevestigd is. Bij Photogifts heb je behalven een canvas ook de mogelijkheid tot het bestellen van foto’s op hout, aluminium, forex, dibont en plexiglas. Daarnaast, en dat lijkt mij zelf heel mooi om ooit eens te hebben, kan je bij photogifts ook een tuinposter laten maken van je mooiste foto’s.

Een canvas heb je bij photogifts al vanaf € 9,90. De prijs is daarbij natuurlijk afhankelijk van het formaat wat je zelf graag wilt hebben.

Wat voor foto zou jij graag op canvas gedrukt willen hebben? Heb jij zelf veel foto’s op canvas, aluminum of wat voor materiaal dan ook? Ik ben benieuwd naar je reactie!

Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

4 responses to “Foto op canvas | Photogifts 

 1. monica schreef:

  Wij hebben een foto op hout laten drukken. Ook ontzettend gaaf (niet bij dit bedrijf ).

  • pschmitz schreef:

   Een foto op hout hebben wij inderdaad ook, van de cakesmash van ons zoontje. Zo mooi geworden, deze hangt in de woonkamer bij ons.

 2. SimoNe schreef:

  Ohhh wat een prachtige foto Patricia!! Echt super gaaf geworden. Ik vind dat zo mooi in sepia. Ik snap dat je moeilijk kon kiezen. Ik moet er ook nog 1 kiezen. En ik weet nog steeds niet welke haha. Top keuze gemaakt! X

  • pschmitz schreef:

   Ik ben zelf ook een grote sepia liefhebber inderdaad. Een keuze maken uit mooie foto’s is ook gewoon niet makkelijk. Zeker wanneer je er heel veel hebt. Dus succes wensen met het uitkiezen van een foto. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: