Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Afvallen betekent ook shoppen…

op 18/12/2015

Meerdere keren vertelde ik je al over mijn strijd tegen de kilo’s. De teller staat nog altijd op -15 kilo, dus ik ben nog altijd blij. Natuurlijk is het de ene keer iets meer en de andere keer iets minder, maar gemiddeld gezien is het toch echt nog altijd -15 kilo. En dat betekent natuurlijk ook dat de kleding te groot is. En dus moet ik langzaam eens gaan kijken naar nieuwe kleding. Kijk je met me mee naar wat ik leuk vind?

Niet zo erg

Goed, ik ben er heel eerlijk in, dat truitjes en t-shirts wat ruimer zitten vind ik niet zo heel erg. Het afvallen heeft op zich wel een positief effect, maar toch ben ik nog niet altijd zo zeker over mezelf dat ik een wat strakker truitje zomaar aan zou doen. Maar dat komt misschien nog wel. Truitjes hoef ik in elk geval nog niet echt te kopen, want die kan ik rustig nog wel aan. Dan maar iets wijder. Wat wel heel erg nodig is, is het kopen van nieuwe broeken. Of nou ja, Daphne heeft broeken die een paar maten kleiner zijn in de kast liggen, dus die kan i aan doen. Maar het is natuurlijk ook leuk om jezelf te belonen met een nieuwe broek of een nieuw shirt of blouse. En dus ging ik eens online kijken. En wat is er nou zo leuk? Ik ging kijken bij een webshop van een grote winkelketen, waar ik voorheen nooit kwam, omdat de kleding mij toch niet paste.

Naamloos

Esprit

Ik heb het over Esprit. Met kleding tot en met maat 44 was dit iets wat mij überhaupt niet paste. En dus keek ik ook nooit op dergelijke sites. Nou draag ik nog geen maat 44, maar dat komt wel langzaam in zicht. En dus ben ik alvast gaan kijken naar wat er te halen valt. Heel eerlijk? Ik was eigenlijk best wel positief verrast over het aanbod van deze winkel. Er is een heel divers aanbod aan artikelen, waardoor er werkelijk voor iedereen wel iets is wat je erg leuk zou vinden. Kinderkleding, kleding voor mannen, voor vrouwen, alles is er. Maar ook artikelen voor in huis kan je hier vinden. Dat is dus sowieso al iets wat ik niet wist. Heel overzichtelijk is de site ook. Wanneer je bijvoorbeeld dameskleding wilt zien, zijn alle artikelen ook nog weer verdeeld in verschillende categorieën kleding zoals bijvoorbeeld jeans, broeken, jurken en t-shirts&tops.

Feestdagen

Ook al past de kleding mij nu dus nog niet helemaal, ik ben toch eens gaan kijken naar kleding die ik tijdens de feestdagen zou willen dragen. En… ik heb wat gevonden. Wat ik bijvoorbeeld heel mooi vind is de jumpsuit waar ik hieronder een afbeelding van geplaatst heb. Als je er trouwens op klikt kom je gelijk bij de jumpsuit uit 😉 Een mooie ketting erop en je bent klaar voor de feestdagen. Wat ik dan ook vooral weer heel leuk vind is het verschil tussen het bovenstuk en de broek van de jumpsuit. En dat de pijpen onder wijder uitlopen is iets wat ik ook wel heel mooi vind.

Soepele jumpsuit met pailletten op het lijfje € 99,99

Soepele jumpsuit met pailletten op het lijfje
€ 99,99

Maatinformatie

Wat ik ook heel mooi vind aan de site van Esprit is dat ze extra maatinformatie geven. De klanten van Esprit kunnen daarbij aangeven hoe ze vinden dat de kleding valt. Valt hij kleiner dan de werkelijke maat, groter of precies goed, je kan het heel makkelijk al bij het bestellen zien, zodat je daar rekening mee kunt houden bij het bestellen. Esprit is zeker een winkel die ik in de gaten ga houden en waar ik hopelijk in de nabije toekomst al eens een leuke outfit kan scoren.

esprit

Wat is jou favoriete winkel om kleding te kopen?

Voor meer jurken kan je eens kijken op jurken.com of op rokken.com.


2 responses to “Afvallen betekent ook shoppen…

  1. De mediator schreef:

    Afvallen is dus wel een een excuus om lekker nieuwe inkopen te doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: