Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Winactie voor bange huisdieren

op 22/12/2015

Hond + vuurwerk LLR

Is jou hond bang voor vuurwerk? Help hem dan een beetje. Met de Bach rescue druppels help je je hond zich een beetje minder angstig te voelen voor de harde knallen. Lees in dit artikel meer over het product en hoe jij een verpakking van de Bach Rescue druppels kunt winnen!

In het persbericht behorend bij het product Bach Rescue Remedy stond de volgende tekst:

Bach Rescue Remedy: Rust voor mens en dier

Flinke knallen, felle flitsen en fikse klappen – de feestdagen zijn voor de meeste huisdieren nou juist helemaal geen feest. Honden, katten en ook veel andere dieren houden van rust. Herrie en fel licht brengt ze van hun stuk, met alle gevolgen van dien. Paniek, onvoorspelbaar gedrag of doodsbang wegkruipen… Er zijn nogal wat huisdieren die heftig reageren op de herrie in de aanloop naar en tijdens de jaarwisseling. Het kan ook anders. Bach Rescue Remedy Pets is speciaal ontwikkeld om dieren te helpen op een ontspannen manier met voor hen stressvolle momenten om te gaan. Net als de variant voor ‘baasjes’ bevat deze bekende rustgever een mix van de vijf originele Bach Bloesems. Gewoon even druppelen op een dierensnack, in de waterbak of over het eten en hond, kat, paard of cavia voelt zich meteen een stuk rustiger. Zo kan zowel mens als dier op een fijne manier het jaar afsluiten. En natuurlijk kan Rescue Remedy Pets ook bij andere stressvolle momenten zoals een verhuizing of vakantiereis voor dieren worden gebruikt.

Rescue pets druppels 10ml

Rescue Remedy Pets

Naast de 38 tincturen ontwikkelde Edward Bach een soort eerste keusmiddel: Rescue Remedy, verkrijgbaar in druppels (pipetflesje). Vanaf heden is er ook Rescue Remedy Pets. Een alcoholvrije variant met dezelfde combinatie van vijf specifieke remedies, die balans brengt wanneer een emotionele of onrustige gebeurtenis het dier uit evenwicht heeft gebracht. Rescue Remedy  is samengesteld uit de remedies Impatiens of Reuzenbalsemien  (helpt bij ongeduld en irritatie), Cherry Plum of Kerspruim (helpt rustig te blijven), Clematis (ondersteunt helderheid van geest), Rock Rose (geeft moed in een moeilijke/uitdagende  situatie) en Star of Bethlehem of Vogelmelk (troost en verwerking).

Makkelijk in gebruik voor dier & baas

Om het dier weer in balans te brengen, worden vier druppels Rescue in de water- of voerbak van de hond of ander dier gedaan. Elke keer als het water wordt ververst, worden weer vier druppels toegevoegd. Een andere goede en positieve manier voor dieren is om de bloesems te druppelen op iets wat hij graag eet. Het is zeker dat het dier ’t heeft opgegeten en hij positief benaderd is door iets lekkers te geven. Het is slim om een paar dagen voor het grote vuurwerkgeweld begint, te starten met de druppels en door te gaan tot en met Nieuwjaarsdag. Rescue Pets is geschikt voor alle dieren. Van honden en katten tot vogels en paarden. Bij de grotere dieren is het wel verstandig om te kijken naar de grootte van de  waterbak en daar 10 druppels aan toevoegen. Of weer te druppelen op iets lekkers, maar dan vier druppels. Rescue Pets kan ook achter de oren, op de flanken of aan de buitenkant van de poot, (niet op de klauw!) van het dier worden gedruppeld. Belangrijk hierbij is te kiezen voor de manier die voor het dier het prettigst is.

Oud & Nieuw tips

Steun – wanneer het dier steun zoekt, is het goed om hem die steun ook te geven en zo het stressmoment proberen te verminderen. De hond zal niet meer vluchten, maar naar zijn baasje gaan op wie hij kan rekenen.

Niet alleen – dieren met Oud en Nieuw nooit alleen laten. Van belang is ook te zorgen voor  weinig of geen invloeden en geluiden van buitenaf, de gordijnen dicht te doen en de muziek hard aan te zetten.

Uit logeren – een andere mogelijkheid is dat de hond gaat logeren! Favoriet is een adres waar niet of nauwelijks aan vuurwerk wordt gedaan. Misschien bij familie of vrienden die afgelegen of in een pension in de bossen.

Prijs, verkrijgbaarheid en meer informatie

Rescue Remedy Pets is verkrijgbaar bij dierenspeciaalzaken en gespecialiseerde drogisten en gezondheidswinkels. De verkoopadviesprijs van een spray (10 ml) is € 10,95. Meer informatie over het gebruik van de Bach Bloesem Remedies bij dieren is te vinden op de website van Rescue Remedy Pets en TS Products Animals.

Win een verpakking!

Ik heb twee verpakkingen van de Rescue Remedy Pets die ik weg mag geven. En jij kan hem winnen! Ook heb ik een complete kit voor je dier met een voederbak, teken-ontdek-spiegel en een Bach Rescue Cream. Als je meedoet aan mijn winactie doe je automatisch mee voor de Bach Remedy Pets en ook voor de complete kit. Deze winactie loopt tot 26 december 2015 en op 27 december zal ik contact opnemen met de winnaars, zodat het product nog voor oud en nieuw bij jou thuis is.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS HEBBEN REEDS BERICHT GEHAD.

Wat moet je doen om kans te maken?

Om kans te maken op het winnen van deze winactie wil ik je vragen een reactie achter te laten waarin je vertelt dat je meedoet en voor wie je mee doet.
Verder zou ik het leuk vinden als je me gaat volgen via Bloglovin’.

Doe je mee met deze winactie?//


3 responses to “Winactie voor bange huisdieren

  1. Tamara TS schreef:

    Wat een fijne winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dwergpinschertjes Manson en Dita. Manson was eerder nooit bang, maar is sinds ze een hernia heeft nogal uit haar doen en schrikt veel sneller. Daardoor is Dita ook wat banger, want die gedraagt zich precies als haar grote zus Manson, omdat die hier het alpha-hondje is.

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    ik vind het sneu voor huisdieren als ze bang zijn voor vuurwerk! Fijn dat er iets is wat helpt.

  3. Janniek schreef:

    Nooit bij stilgestaan dat Bach remedies ook bij dieren werken. Ik gebruik het zelf wel vaker, en merk dat ik er kalmer van word. Deze zomer wil ik m’n scheetje naar een hondenpension brengen. Denk dat ik dan de Bach remedies nodig heb, omdat ik ‘m zo ga missen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: