Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Spam je blog!

op 27/12/2015

IMG_4256

Op de valreep geef ik je in 2015 nog één keer de mogelijkheid om je blog te spammen. Laat mij weten waarom ik jou blog moet gaan bezoeken en natuurlijk waar ik hem kan vinden. Ik zal je vervolgens echt een bezoekje gaan brengen, dat beloof ik je bij deze.

Nieuwe blogs leren kennen is immers altijd leuk. Daarom vind ik het ook zo leuk om zo nu en dan ook jou de kans te geven om je blog onder de aandacht te brengen aan mijn lezers. Dus, wat let je? Bedenk een leuke tekst om je blog te promoten en hopelijk zie je dan ook jou bezoekers aantallen stijgen door lezers van mijn blog die bij jou terecht gaan komen.

Wat voor blogs bezoek jij het liefst?


8 responses to “Spam je blog!

 1. Nicole schreef:

  Er zijn een boel blogs die ik bezoek maar er zijn er weinig tot geen die ik elke dag bekijk. Vaak kijk ik naar de titel en de beschrijving en als dat me aanspreekt klik ik erop. Ook heb ik gewoon te weinig tijd vaak om alles te lezen.

  Ik hou vooral van persoonlijke verhalen, het onderwerp kan op verschillende blogs terug komen maar iedereen heeft een andere beleving.. Dat vind ik mooi!

 2. monica schreef:

  Bij mij gaat het net zoals nicole ik kijk naar de titel en dan bedenk ik of ik wel of niet geïnteresseerd ben om het te lezen.

  Op mijn blog vind ik het leuk om men bekend te maken met de woensdagmiddag traditie die wij hebben een dan steeds een nieuw en lekker recept te geven, recepten te plaatsen die makkelijk te maken zijn zonder pakjes en zakjes en dus veel gezonder, mensen bekend maken met onze levensstijl (denken aan de natuur, vrije school, wasbare luiers, niet vaccineren, homeopatie, kinderen beschouwen als een eigen individu en ook zo tegen ze praten, consuminderen, enz. )
  Ook gooi ik er af en toe en winactie of review tussendoor. Ik schrijf dagelijks een blog, vind het geweldig om te doen. Deze blog heb ik sinds oktober, hiervoor schreef ik op een andere site wekelijks maar een eigen blog vind ik leuker.

  • pschmitz schreef:

   Waar schreef je hiervoor dan? Ik ben er wel benieuwd naar eigenlijk. Ik bezoek je blog regelmatig, maar reageer niet altijd. Maar ik zou het wel leuk vinden om je eerdere artikelen ook te lezen.

 3. CHANNA schreef:

  Ik lees het liefst blogspot die vlot geschreven zijn. Uiteraard is ook het onderwerp van belang, heb zelf een mamablog http://www.somama.nl en volg dus ook veel andere mamablogs! Ik schrijf zelf over het moederschap en mijn broertje met Down!

 4. Lilian schreef:

  Ik lees zelf voornamelijk persoonlijke blogs. Mijn eigen blog bestaat nu ongeveer een half jaar. Het is ook een persoonlijke blog over mijn weg in en uit de psychiatrie en over onderwerpen die ik interessant vind ?

 5. fabian schreef:

  Hoi, leuk dat we onze blog mogen spammen op je site. Mijn naam is Fabian van der Gijze en ik ben 17 jaar oud. In mijn leven heb ik veel tegen slagen gekend. Van een auto ongeluk en vluchten voor mijn eigen vader. Ik help graag mensen en ik merkte door dat ik open was over mijn verhalen. Ik mensen kon helpen en inspireren die het zelf moeilijk hadden. Hierdoor ben ik begonnen met bloggen. Dit vertel ik op mijn blog http://fabiangijze.nl. Ook vertel ik wat ik dagelijks meemaak en soms geef ik mijn mening over iets. Mijn blog kan je echt beschrijven als een persoonlijke blog. Persoonlijker kan denk ik niet haha

  Hopelijk lijk het je leuk om eens te komen kijken op mijn blog. Hopelijk tot ziens.

  Groetjes,
  Fabian

 6. Hey tof dat we mogen spammen!
  De beste moestuintips, de allerlekkerste recepten en nog veel meer.
  Je checkt het op De Boon in de Tuin!

  Groet,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  http://deboon.blogspot.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: