Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co | Mijn vijf favoriete Instagrammers

op 06/01/2016

Blogmutsen & Co

Vorig jaar ben ik samen met een aantal blog vriendinnen bezig geweest met het uitwerken van een aantal ideeën uit het blogboek van Kelly Deriemaeker. Na een tijdje zijn we hiermee gestopt omdat we niet echt meer onderwerpen vonden die we leuk vonden om uit te werken. Maar we hebben niet stilgezeten! Samen hebben we nieuwe onderwerpen bedacht, dus vanaf vandaag vind je iedere woensdag een artikel van de Blogmutsen & Co met een door onszelf bedacht onderwerp.

Vijf favoriete Instagrammers

Vandaag vertellen we je over onze vijf favoriete Instagrammers. Nou moet ik je heel eerlijk bekennen dat ik Instagram wel gebruik, maar dat ik daar eigenlijk veel meer gebruik van zou moeten maken. Één van mijn puntjes voor 2016 dus. Alleen weet ik nooit zo goed wat ik moet delen op Instagram. Maar daar wil ik komend jaar eigenlijk toch echt wel verandering in brengen. Dus heb jij tips over wat ik kan delen? Dan hoor ik dat heel graag van je.

Kelly Caresse

Instagrammers

Kelly is één van mijn favoriete Instagrammers. Ik vind het leuk om bij haar af en toe te kijken wat ze zoal deelt wat betreft artikelen van haar blog, maar ook de foto’s van haar bruiloft afgelopen jaar waren geweldig om te zien.

Sim’s cup of tea

simone

Simone is de eigenaar en schrijfster achter Sim’s cup of tea. Ik volg haar nu een tijdje en vind het leuk om haar op Instagram te volgen door de diversiteit in de foto’s die zij deelt. Van Sushi tot haar reis naar Disneyland Parijs, eigenlijk is een groot deel van haar leven te volgen via Instagram. En wat dacht je van de foto met de waxinelichtjes? Het zijn er maar negen maar lijken er veel meer.

Disneyland Parijs

disney

Disneyland Parijs. Wie wil daar nou niet heen? Als ik heel eerlijk ben moet ik je vertellen dat ik daar nog nooit geweest ben. Maar de plannen zijn er wel om eens een keer die kant op te gaan. Ik vind het vooral heel mooi om de verschillende sfeer foto’s hier te zien.

Instarunners

runners

De Instarunners delen veel foto’s van mensen die hardlopen. Nou volg ik niet zozeer om het hardlopen, maar er zitten soms ontzettend mooie foto’s van de natuur bij. Neem bijvoorbeeld de sneeuw foto in de printscreen. Adembenemend mooi vind ik die!

Make-up Junkie

lotte

Make-up Junkie is de blog en dus ook het bijbehorende Instagram account van Lotte. Bij haar zie ik foto’s van mooie beauty artikelen, maar ook bijvoorbeeld manieren om je op te maken.

Andere favoriete Instagrammers

Natuurlijk geef ik je ook de linkjes naar de andere “blogmutsen”.

Trouwens, als je één van mijn favoriete Instagrammers wilt volgen, klik dan even op hun screenshot in dit artikel, dan komt je automatisch bij hun terecht. En natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij op Instagram zou gaan volgen.


5 responses to “Blogmutsen & Co | Mijn vijf favoriete Instagrammers

 1. Aukje schreef:

  Een leuk overzicht en ik ben je gaan volgen 🙂

 2. Neys Lifestyle schreef:

  Op Instagram vind je echt zulke interessante mensen. Wat mij altijd opvalt is dat iedereen ineens een professionele fotograaf is geworden. Ik begrijp echt niet hoe al die foto´s zo mooi kunnen worden, mij lukt het nooit.

  • pschmitz schreef:

   Mij ook niet inderdaad. Ik ben ook geen foto held wat dat betreft geloof ik haha. Daarom weet ik ook nooit goed wat ik op Instagram moet zetten.

 3. […] Cup of Tea ♥ Lotte | Make-up Junkie ♥ Bianca | Be Beautylish ♥ Femke | La Femme Fem ♥ Patricia | Patricia Neemt je Mee ♥ Renée | Renee Raadsheer ♥ Tamara | […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: