Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Ook Bjarne heeft er nu één: een lievelingsknuffel

op 12/01/2016

Lievelingsknuffel

Wie heeft het niet gehad? Een lievelingsknuffel? Ik denk dat we er allemaal wel één hebben gehad. Ik ook. En ik heb hem nog steeds. Net als mijn reserve knuffel trouwens. De ene helemaal kaal en versleten, de andere nog redelijk fit, op een kale plek op de achterkant na. Bjarne heeft nu ook een echte lievelingsknuffel. Maar hoe kwamen we daar achter?

Poeh Poeh

Een lange tijd dachten we dat de knuffel van Winnie the Pooh de lievelingsknuffel was van Bjarne. Hij pakt hem namelijk altijd als hij gaat slapen en een tijdje lang moest Poeh Poeh zoals Bjarne hem noemt ook echt mee naar beneden. Maar als we weggingen, dan mocht Poeh Poeh wel thuis blijven. Nou weet ik eigenlijk niet of ik mijn knuffel vroeger zelf ook overal mee naar toe nam of dat hij thuis bleef, maar van Bjarne mocht Poeh Poeh toch altijd wel thuis blijven. Maar als we ergens waren waar een Winnie the Pooh was, dan wilde Bjarne hem pakken, ongeacht de grootte van de knuffel.

Souvenier

Toen Bjarne en Daphne een dag met zijn tweetjes naar het Gaiapark gingen (ik kon niet mee omdat ik moest werken) heeft Daphne een hangaapje gekocht voor Bjarne. Daarna namen we het aapje vaak mee als we naar het Gaiapark gingen. Bjarne echter besloot dat het aapje vervolgens ook mee moet naar oma als hij naar oma ging omdat wij moesten werken. En het aapje kreeg een naam…

Aapie

Aapie

Lievelingsknuffel

En zo was hij geboren. Aapie moest al snel overal mee naar toe. En nog altijd. Maar Aapie krijgt ook de hele dag kusjes of wordt gebeten op de snuit. En dus gaat Aapie nog wel eens ruiken. Op een gegeven moment wilden wij Aapie graag wassen. We zouden weggaan en dus samen met Bjarne Aapie bij de was gelegd. Daarna heb ik Bjarne in de auto gezet en Daphne sloot de voordeur af. Toen we vervolgens allebei in de auto zaten en Daphne de auto startte, begon Bjarne heel hard te huilen en klonk het heel verdrietig “Aapie!” En toen was het duidelijk. Bjarne heeft een lievelingsknuffel en daar moet dus snel een tweede (reserve) exemplaar van komen. Uiteindelijk hebben we hem trouwens gewoon kunnen wassen op een dag dat we thuis waren. Al was het wel heel verleidelijk om Aapie gelijk weer te pakken toen hij nog lag te drogen haha.

Wat is de lievelingsknuffel van jouw kindje?

3 responses to “Ook Bjarne heeft er nu één: een lievelingsknuffel

  1. mamma schreef:

    Pas ja!!!! En die knuffel ging altijd mee als je ergens ging slapen ! Mee naar buiten in de wandelwagen ? Zeker weten van niet als je hem zou verliezen ging je echt niet slapen! Ook niet toen we een reserve knuffel hadden gekocht.

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Wat een mooie lange benen heeft die knuffel. Mijn kinderen zijn inmiddels uit de knuffels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: