Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co | What’s inside?

op 20/01/2016

Blogmutsen & Co

Wat zit erin. In wat zal je je afvragen? Nou, dat vroeg ik me dus ook af toen ik aan dit artikel ging werken. Bedoeling was om te delen wat er in je tas zit. Maar ik switch zo vaak van tas dat ik het even niet zou weten haha. Bovendien, wat is er interessant aan een portemonnee, autopapieren en maandelijkse verzorgingsproducten? Dus ik besloot je een kijkje te geven in mijn spullen in de badkamer kast. Kijk je met me mee?

Badkamergeheimen

Ja, een kleine blik in onze badkamer dus. Ik ga je niet alles laten zien, maar in elk geval laat ik je wel zien wat er van mij op de plank staat. En waar ik het voor gebruik natuurlijk. Ik ga je niet per product vertellen wat ik ervan vind, aangezien ik binnenkort een aantal reviews wil gaan plaatsen en ik er dan dus op terug kom.

Inside

Bovenste plank

Op de bovenste plank van dit kastje (ik heb er twee op de foto gezet, maar het zijn drie planken) zie je voornamelijk zon producten. Mijn potje met zonnebrandcrème factor 20 van Mylène, de gewonnen Rituals producten, een palletje oogschaduw in groen tinten, Celine Dion parfum en een tube tandpasta.

De producten op deze plank gebruik ik niet dagelijks. Tandpasta natuurlijk wel, maar de tandpasta die momenteel in gebruik is staat bij de kraan van de wastafel.

Middelste plank

Op de middelste plank, die nu dus de onderste lijkt) zie je de producten die ik het meeste gebruik. Je ziet hier wattenbolletjes, mascara van Essence, Davidoff woman body lotion, make-up base van de Hema, dag- en nachtcreme van Derlon, Sun eau de toilette, waterproof make up remover van de Hema, reinigingswater van Balea en wat losse make-up.

Goed, heel eerlijk? Ook dit gebruik ik niet dagelijks. Ik vergeet bijvoorbeeld ’s avonds nog wel eens de make up af te halen en mijn gezicht schoon te maken. En dus vergeet ik ook de nachtcreme wel eens. Maar ik probeer toch wel dagelijks aandacht aan mezelf te besteden. Ach en dan komt het er vanzelf in dat ik het dagelijks doe. Immers, voorheen deed ik het eigenlijk vrijwel nooit, behalve op feestdagen.

De andere blogmutsen


5 responses to “Blogmutsen & Co | What’s inside?

  1. Nailfinity schreef:

    Je hebt er een leuke invulling aan gegeven!! Leuk om te zien.

  2. mamma schreef:

    bij de appie verkopen ze hele handige doekjes kan je heel snel make-up verwijderen hartstikke handig!

  3. Dhini schreef:

    Wat leuk! mooi spullen d

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: