Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Netflix | Nieuwe serie ontdekt

op 22/01/2016

Netflix

Enige tijd geleden schreef ik dat wij nu ook gebruiker zijn van Netflix. Ik vertelde je toen ook welke serie wij keken. Maar onlangs heb ik een nieuwe serie ontdekt. Nou ja, ik had er al heel veel over gehoord, maar had het nog nooit gekeken. Vandaag vertel ik je meer over deze serie.

Orange is the new black

De serie die we natuurlijk al keken is Orange is the new black. Deze serie zijn Daphne en ik samen begonnen met kijken. Maar tegenwoordig is het vaak zo dat ik te horen krijg dat Daphne alweer een aflevering heeft gekeken en ik dus wat in te halen heb. Maar dat maakt niet uit, als Daphne dan werken is dan kijk ik die aflevering en kunnen we samen weer verder kijken. Maar de meeste afleveringen kijken we toch wel samen.

Netflix

Op zoek naar iets nieuws

Ik ging op zoek naar een andere serie. Een serie die ik alleen kan kijken als Daphne werken is en ik een moment voor mezelf heb. Maar wat zou ik nou leuk vinden, wat wilde ik gaan zien?

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat ik een aantal bloggen de vriendinnen heb. En met hen heb ik een groepsapp. Daar vielen regelmatig de letters PLL. Ik wist wel waar het voor stond, maar niet waar het over ging.

Pretty little liars 

Ik ging kijken naar de serie pretty little liars en ik moet zeggen dat ik het echt  een leuke serie vind. Waar het over gaat?

Pretty Little Liars gaat over vier bloedmooie meiden (inclusief de leuke kleding en de prachtige lokken), de dood of verdwijning en het mysterie van hun vijfde vriendin en een heel fijne docent.

De vier vriendinnen groeien uit elkaar. Tot ze plotseling berichtjes krijgen van ene A. (dat zou heel goed Alison kunnen zijn, hun verdwenen vriendin) die dreigt hun levens op z’n kop te gooien door al hun geheimen te onthullen. Alison was altijd de queen bee van de vriendinnengroep. Wie wie is?

Wat voor series kijk jij?


12 responses to “Netflix | Nieuwe serie ontdekt

 1. Aukje schreef:

  Nadat we alle afleveringen van Ray Donovan hebben gekeken, zijn we nu begonnen aan Making a Murderer. Daar had ik zal zoveel over voorbij zien komen, daar konden we niet onderuit. 🙂
  Maar we hebben nog maar 1 aflevering gekeken, dus ik kan er nog niet veel over zeggen.

  Heb je trouwens Drop Dead Diva al gekeken? Dat is ook een leuke serie. Vind ik tenminste. 🙂

  • pschmitz schreef:

   Drop Dead Diva ken ik niet nee. Maar die ga ik aan mijn lijstje met te kijken series toevoegen. Dank je wel voor de tip!
   Making a murderer heb ik inderdaad ook veel over gehoord, dus misschien dat ik die ook nog wel eens ga kijken.

 2. mamma schreef:

  Ja drop dead diva.heb ik helemaal gezien echt P die moet je zien

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Op het moment kijk ik Downton Abbey.

  • pschmitz schreef:

   Downton Abbey heb ik niet zoveel mee. Maar misschien stel ik me daar ook niet open voor, dat kan natuurlijk. Mijn schoonmoeder kijkt er wel naar in elk geval.

 4. monica schreef:

  Drop dead diva vind ik erg leuk en prison break. En homeland al gezien? Sons of anarchie is ook geweldig

  • pschmitz schreef:

   Prison break heb ik in het verleden op tv gevolgd met Daphne. Drop Dead Diva ga ik inderdaad ook eens kijken. Homeland en Sons of anarchie ken ik niet. Dus misschien dat ik die ook nog wel eens ga kijken.

 5. Liess schreef:

  Wij zijn met de blacklist bezig en ondertussen kijk ik Dexter, al eens helemaal gezien maar vind het wel fijn dat als ik op de laptop of in huis bezig ben dat er wat op staat wat ik niet 100% hoef te volgen.

  Ook zijn we begonnen aan Homeland, maar zowel man als ik hebben wat moeite om er echt in te komen…

 6. Oww, volgende maand nemen we Netflix en verheug me nu al op die leuke series! Dank voor de tip!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: