Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

5 dingen die mij als mama gelukkig maken

op 26/01/2016

Mama zijn is een van de mooiste dingen die in mijn leven tot nu toe is gebeurd. Om nou over ieder dingetje een apart artikel te schrijven gaat wel wat ver. Daarom heb ik vandaag een artikel voor je waarin ik vijf dingen deel die mij gelukkig maken. En natuurlijk ben ik heel benieuwd of jij dit herkent en wat jou gelukkig maakt.

Ontdekken

Wat ik geweldig vind om te zien is de wil om te ontdekken. Bjarne vind het leuk om uit te proberen wat wel en niet kan. En wij laten dat in principe wel toe, tenzij het natuurlijk echt gevaarlijk is wat hij wil. Zoals bijvoorbeeld de kelder trap. Daar wil ik hem absoluut niet op zien.

Lachen

Lachen is iets waar ik ook echt van kan genieten. Bjarne heeft zo’n heerlijke schaterlach. Dan moet je zelf ook wel lachen. Hoe somber je ook bent, als Bjarne zijn schaterlach op zet, dan ontkom je daar zelf ook niet meer aan.

Bjarne

Wandelen

Wat is er nou leuker dan met je zoontje in de wandelwagen of buggy lekker naar buiten gaan? Lekker wandelen naar bijvoorbeeld de koeien of kippen bij de boeren vlak achter ons, of naar de herten die iets verder weg hun stuk gras hebben gevonden. Het maakt niet uit waar we naartoe gaan, Bjarne vermaakt zich altijd wel en heeft genoeg te zien.

Knuffelen

Bjarne is een echt knuffelmonster. Wanneer hij zin heeft althans. Maar het komt regelmatig voor dat hij na bijvoorbeeld zijn middagslaapje even bij je komt om te knuffelen. Of wanneer hij heel moe is, dan komt hij ook lekker knuffelen. Echt een geluksmomentje.

Eten

Goed, eten is af en toe wel een dingetje, maar als Bjarne eet, dan zie je hem ook echt smullen. En dan eet hij ook over het algemeen alles wel netjes op. Al heeft hij wel zo zijn eigen volgordes in het eten, die overigens per dag ook weer kunnen verschillen. Maar Bjarne is een goede eter. Echter, hij geeft het ook wel aan als hij genoeg heeft. Of hij zet dan zijn bordje weg, of hij gaat spelen met eten.


One response to “5 dingen die mij als mama gelukkig maken

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Dat is zo fijn aan kinderen: ze leveren heel veel geluksmomenten op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: