Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co | Met wie zou ik willen ruilen?

op 11/02/2016

Ruilen

Huh? Blogmutsen & Co op donderdag? Ja, voor één keer wel. Aangezien wij hier natuurlijk de afgelopen dagen met de carnaval bezig waren ben ik niet aan het schrijven van artikelen toegekomen helaas. Bovendien moest gisteren de winactie online. Dus heb ik besloten om het BmC artikel dan vandaag maar te publiceren. Dus vandaag vertel ik je met wie ik best eens zou willen ruilen in bloggersland.

Kelly Caresse

Ik zou best eens met Kelly willen ruilen. Nu even niet, want zij is natuurlijk pas bevallen en daardoor (begrijpelijk) iets minder actief. Althans, dat verwacht ik dan. Maar als ze weer helemaal terug is zou ik best eens een dagje willen ruilen. Ruilen om te kijken hoe het is om echt fulltime als blogger aan de slag te zijn. En eens te kijken hoe zij altijd aan de inspiratie komt voor haar artikelen.

Make-up Junkie

Ook zou ik graag eens met Lotte ruilen van Make-up Junkie. Ik zou best wat meer met make-up willen hebben en willen weten wat ik waarvoor moet gebruiken. En de artikelen van Lotte zijn heel duidelijk qua uitleg over de producten. Dat soort reviews en dergelijke zou ik ook graag schrijven wat beauty betreft. Daarnaast heb ik zelf ook wel veel aan de artikelen die ze schrijft.

Blogmutsen willen ruilen met…

Natuurlijk deel ik hier ook de links naar de andere blogmutsen zodat je ook kunt lezen met wie zij zouden willen ruilen. Ik zou zeker eens een kijkje gaan nemen bij de andere blogmutsen, want misschien ontdek jij op deze manier ook weer nieuwe blogs.

Met wie zou jij willen ruilen?


One response to “Blogmutsen & Co | Met wie zou ik willen ruilen?

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik zou eigenlijk met niemand willen ruilen geloof ik. Maar wel leuk om te zien zeg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: