Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Alles is goed – Claudia de Breij

op 25/02/2016

Claudia de Breij

Het is vast geen geheim als ik vertel dat ik toch wel lichtelijk fan ben van de muziek van Claudia de Breij. Ik was dan ook heel blij dat ik haar nieuwste album Alles is goed kon beluisteren op Spotify. Vandaag vertel ik je in dit artikel wat ik van het album vind, welke nummers mij verrasten en wat mijn favoriete nummers zijn op het album.

Alles is goed

Het album alles is goed bevat 13 nummers. Dit zijn de 13 mooiste nummers van cabaretière, schrijfster en presentatrice Claudia de Breij. Onder andere haar hit “Mag ik dan bij jou” en mijn favoriete nummer “jouw liedje” staan op dit album. Voor mij is het een album met inderdaad de mooiste nummers van Claudia, al zou dit ook heel goed een dubbel cd kunnen zijn als het aan mij ligt. Ze heeft zoveel mooie nummers en vooral steengoede teksten. Alle nummers zijn voor dit album opnieuw opgenomen en hier en daar iets verfraait met bijvoorbeeld extra instrumenten.

Verrassingen

Ik ken veel nummers van Claudia, maar eerlijk is eerlijk, op dit album staan voor mij ook een aantal verrassingen. Bijvoorbeeld het nummer “Ik mis je zo graag” met Waylon. Ontzettend mooi en een echte meezinger. Maar ook het nummer samen met wijlen Thé Lau, “Je bent niet alleen“, vind ik erg mooi.

Favorieten

Mijn favoriete nummers op dit album, naast natuurlijk “Mag ik dan bij jou” en “Jouw liedje“, zijn “ Ik zie jou“, “Hand op het hout” en “Als ik dat maar kon geloven“. Of nou ja, eigenliljk zijn alle nummers van dit album toch wel kleine favorieten van mij. Ik houd gewoon van de muziek van Claudia.Wat ik trouwens ook een mooi nummer vind (en niet op dit album staat) is “Geen liedje“. Wil je dit album ook luisteren? Of wil je andere nummers van Claudia horen? Hieronder komt je terecht bij alle nummers die van Claudia op Spotify staan.

Wat is jouw favoriete nummer van Claudia?

Dit artikel bevat affiliate links. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js


//


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: