Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Magische mok

op 28/02/2016

Magische mokVia een soort van advertentie pagina voor bloggers las ik een oproep van Prachtig Kado waarin zij aangaven mensen te zoeken die een review wilden schrijven over een gepersonaliseerd product. Ik werd nieuwsgierig en besloot in te gaan op deze oproep. Vandaag deel ik een Magische Mok met je. Want, wat is er zo magisch aan deze zwarte mok?

Het product

Het contact met dit bedrijf verliep heel soepen. Al snel werd duidelijk dat men een ruime keuze in bedrukte mokken biedt. Zo kan je ervoor kiezen om een tekst op een mok te laten drukken of een foto. Ik mocht een magische mok ontvangen, waarbij er dus een foto zou verschijnen op het moment dat de mok warm wordt. Ik had een foto van mijn vrouw en mijn zoon van begin dit jaar uitgezocht. Deze foto is gemaakt in GaiaZoo, waar wij hele mooie herinneringen hebben liggen. Bovendien vind ik de foto zelf heel erg mooi.

Voortgang van de bestelling

Al snel ontving ik de bevestiging via mijn contactpersoon bij prachtig kado dat de door mij gekozen foto prima geschikt was voor het bedrukken van de mok. Niet lang daarna ontving ik een mail met de bevestiging van mijn bestelling. Gedurende de dag ontving ik steeds een update met betrekking tot de status van mijn bestelling. Op een gegeven moment ontving ik een mail dat mijn mok klaar was voor verzending en dat, wanneer dit per pakketpost bezorgd zou moeten worden, ik een track and trace code zou ontvangen. En inderdaad de volgende dag ontving ik keurig een mail van PostNL dat de bezorger een pakje voor mij had met een track and trace code hierin.

De communicatie met de mensen van prachtig kado was helder en snel. Lang wachten op een antwoord was gelukkig niet nodig, waar ik allang blij om ben. Immers, dat geeft alleen maar meer vertrouwen in een bedrijf wanneer de communicatie helder en duidelijk is.

DSC_0290

Algemene indruk

Toen de pakketbezorger bij ons aan de deur stond heb ik het pakje aangepakt. Daarna heb ik hem aan Daphne gegeven, zodat zij deze uit kon pakken. Normaal weet ze wel dat er pakketjes aan komen, maar van deze wist ze helemaal niets. En dus was de verassing des te groter. Ik had natuurlijk wel alvast de waterkoker aangezet toen ze het uitpakte, maar ze legde pas de link toen ze de zwarte monk in handen had.

We hebben er gewoon gekookt water in gedaan zodat de foto zichtbaar werd. Ik was zeer tevreden over de foto en de scherpte hiervan op de mok. De mok was precies zo als ik gehoopt had dat hij zou zijn. Wat ook heel fijn is, is dat de mok gewoon in de vaatwasser mag. Ik ben zeer tevreden over dit product en zou bij deze firma ook zeker een geschenk voor anderen aanschaffen wanneer dit nodig zou zijn. Deze magische mok is momenteel verkrijgbaar voor een prijs van €9.95. Daarbij komen dan nog €5.95 verzendkosten, maar dan krijg je ook een heel goed en veilig verpakt pakketje waarbij de mok heel goed verpakt is in een doosje, bubbeltjes plastic en een buitendoos. Bezorging gebeurt met PostNL.

Wat zou jij graag op een mok bedrukt zien? Heb jij wel eens een dergelijk product besteld?


3 responses to “Review | Magische mok

 1. mamma schreef:

  Wat een leuk idee

 2. Bekers bedrukken schreef:

  Opzich een mooi cadeau! Misschien was het leuk geweest om een filmpje te uploaden. Had graag gezien wanneer je koffie o.i.d. in de mok deed dat de foto verscheen.

  • pschmitz schreef:

   Dank voor de tip. Dit ga ik zeker meenemen mocht ik in de toekomst nog een verzoek voor een review van een (magische) mok of ander product ontvangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: