Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Bjarne Tim 2 jaar

op 29/02/2016

Bjarne Tim

Afgelopen vrijdag was het zover. Bjarne Tim werd twee jaar. Een dag waar Daphne en ik natuurlijk al een tijdje naar toe leefden. Hoe verliep deze dag? Ik vertel het je in dit artikel.

Uitnodigingen

Natuurlijk begonnen wij met het schrijven en verspreiden van uitnodigingen voor de verjaardag van Bjarne. Wij hadden zelf allebei vrij gevraagd op het werk zodat we op Bjarne’s verjaardag ook echt zijn verjaardag konden vieren. En dus hadden we op de uitnodigingen gezet dat het feestje voor de verjaardag van Bjarne zou zijn van 13 tot 17 uur. Zo zou vrijwel iedereen de mogelijkheid hebben om langs te kunnen komen. De kaartjes voor de uitnodigingen hadden we overigens al een tijdje in huis en op de voorkant stond, wat anders, een afbeelding van Mickey Mouse en zijn vriendjes. Overigens hadden we deze verjaardag niet helemaal het thema Mickey Mouse meer hoor, dat zou natuurlijk ook saai zijn. Nee, eigenlijk hadden we niet echt een thema.

Slingers ophangen

Op donderdag avond was het natuurlijk de avond waarop wij de slingers op konden gaan hangen voor Bjarne. Overdag waren mijn ouders en oma al vanuit Assen gekomen om er alvast een gezellige dag van te maken met zijn allen. Zeker omdat ze Bjarne natuurlijk vanwege de afstand niet al te vaak zien was het ook wel leuk dat we even samen de tijd hadden met elkaar. Dat was heel gezellig en Bjarne vond zijn Mickey Mouse autostoel helemaal super toen hij hem zag. Dus dat orden ongetwijfeld hele gezellige autoritjes.

Bij het ophangen van de slingers ’s avonds kwamen we tot de conclusie dat we, in tegenstelling tot vorig jaar, geen opblaasbaar cijfer gekocht hadden. En dus besloten we om zelf op een groot vel karton een twee uit te tekenen, die we vervolgens bedekten met ballonnen. Heel vrolijk en gezellig voor het raam. Want ja, daar moest natuurlijk wel wat hangen. Verder hingen we Bjarne’s naamslinger in de kamer en een 10 meter lange slinger met verschillende kleuren vlaggetjes. Verder nog wat ballonnen en we waren klaar voor de verjaardag.

Hieperdepiep… Hoera!!!

Toen Bjarne vrijdag ochtend wakker werd hebben we hem samen uit bed gehaald. Hij ging lekker mee onder de douche en natuurlijk kreeg hij mooie verjaardagskleren aan. Daarna hebben we gezellig aan tafel gegeten waarbij we Bjarne voor de zekerheid een “kliederschort” aan hadden gedaan om de kleren schoon te houden. Vervolgens hebben we bij de HEMA een taart opgehaald die we besteld hadden en naast het gebak wat we zelf al uit de vriezer hadden gehaald was dat ruim voldoende. Daarna hebben we Bjarne nog maar even in bed gelegd zodat hij nog even kon gaan slapen voordat de visite kwam. Het zou immers wel fijn zijn als hij dan wakker zou zijn als feestvarken.

Bjarne Tim

Visite

Om 13.00 bleef het nog rustig. Niemand wil natuurlijk als eerste op een verjaardag komen. En dus kwam iedereen zo’n beetje een klein kwartier tot twintig minuten later en allemaal vrijwel tegelijk. Uiteindelijk wist Bjarne niet helemaal wel cadeautje hij als eerste uit moest pakken en was het toch uiteindelijk wel heel moeilijk om Vince Vliegtuig van de Toet Toet serie met rust te laten. Na het uitpakken van alle cadeautjes hebben we dan ook Bjarne maar met het vliegveld laten spelen, terwijl we de andere cadeautjes nog in de dozen lieten zitten. Met en met openen we iets zodat hij ermee kan spelen om hem niet teveel in een keer te geven.

Terugkijkend op de dag was het super gezellig en heeft Bjarne gewoon lekker ontspannen kunnen spelen terwijl hij toch het stralende middelpunt was. Een zeer geslaagde dag dus die we ’s avonds hebben afgesloten in ons favoriete restaurant.
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js


//


4 responses to “Bjarne Tim 2 jaar

  1. mamma schreef:

    Lieve charme al weer twee was erg gezellig!!

  2. mamma schreef:

    Charme moet uiteraard nu bjarne zijn

  3. Tamara TS schreef:

    Van harte gefeliciteerd!!!

  4. […] op de peuterspeelzaal. Wij besloten de dinsdag te gaan omdat hij afgelopen vrijdag natuurlijk jarig was. En op zijn verjaardag is het niet leuk om te gaan kijken. Toen we dinsdags gingen kijken wilde […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: