Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co | Wat neem ik mee bij brand

op 02/03/2016

brand

Stel je voor: er is brand in je huis. Je moet er natuurlijk niet aan denken. Maar soms is het goed om er eens bij stil te staan wat je mee zou nemen als je plots zou moeten vluchten. Natuurlijk staan mijn vrouw en zoon en onze huisdieren bovenaan. Maar wat zou ik meenemen als zij veilig zouden zijn? Ik licht 5 items toe in dit nieuwe Blogmutsen & Co artikel, overigens is dit lijstje puur op willekeurige basis opgemaakt, niet op wat ik het belangrijkste vind.

Laptop

Ik zou mijn laptop meenemen om onder andere te kunnen registreren wat er allemaal gebeurt, maar ook wat er allemaal verdwenen is na de brand. Bovendien is een laptop natuurlijk wel heel handig in het geval dat internet nodig is en natuurlijk om mijn blog bij te kunnen houden.

Mobiele telefoon

Mijn mobiele telefoon. Tja, al is het maar om contact te kunnen houden met familie en vrienden. En in een later stadium verzekeringen en dergelijke te kunnen bellen en te kunnen regelen wat geregeld moet worden. Bereikbaar zijn is tegenwoordig toch wel een belangrijk iets.

Harde schijf

Wat ik zeker mee zou willen nemen zijn onze twee harde schijven. Hier staan namelijk alle foto’s op van bijvoorbeeld onze bruiloft, maar ook van de zwangerschap, geboorte en het leven van Bjarne. Dierbare foto’s dus die gewoon niet te vervangen zijn omdat je ze simpelweg niet opnieuw kunt maken.

20140322-231754.jpg

Fototoestel

En natuurlijk zou ik ook onze fototoestellen niet willen missen. Deels omdat Daphne hier ook voor een deel inkomsten mee genereert, maar zeker ook omdat we toch herinneringen willen blijven vastleggen voor de toekomst.

Handtas

En ja, ook mijn handtas mag dan niet ontbreken. Mijn handtas met daarin mijn portemonnee. Beschikken over geld is immers ook wel handig als je plots zou moeten vluchten voor iets. Om simpele boodschappen te kunnen doen of, wanneer je nergens zou kunnen overnachten bij vrienden, een hotel ofzo te kunnen betalen.

Wat nemen zij mee?

Ben jij benieuwd naar wat de andere meiden meenemen? Je leest het in hun artikelen die ik uiteraard hier weer onder elkaar heb gezet voor je.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: