Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Ziaja: Chocolate orange shower soap

op 04/03/2016

Chocolate orange

Ik hoor je denken: “Chocolade sinaasappel douche zeep”? Ja, inderdaad, je leest het goed. Ik kwam dit artikel tegen bij een (web)winkel waar ik een aantal producten mocht testen en werd nieuwsgierig naar het product. In dit artikel deel ik mijn ervaring met je.

Waarom deze douche zeep?

De naam van het product maakte me nieuwsgierig. Chocolade en sinaasappel… Dat leek me nou niet echt de meest geweldige combinatie en al helemaal niet in een douche zeep. Waarom weet ik niet precies, het is denk ik meer het idee van die twee toch wel overheersende geuren. In eerste instantie besloot ik het product niet te nemen, maar de nieuwsgierigheid won toch en dus heb ik hem toch besteld om te kijken of het nou wel of niet wat is.

Geur, vloeibaarheid en kleur

De geur viel me eigenlijk 100% mee. Je ruikt inderdaad chocolade en sinaasappel, maar het is een lekkere geur samen. Niet heel overheersend, maar gewoon een fruitige geur. De zeep is een mooie witte emulsie die mooi op de hand blijft liggen en niet meteen van de hand af “loopt”.

Na gebruik van de douche zeep bleef de geur van chocolade en sinaasappel aanwezig op de huid. Maar niet heel erg overheersend gelukkig, nee, gewoon lekker. Op één of andere manier lijkt het rustgevend te zijn als je eraan ruikt. Bovendien werd de huid ontzettend zacht na gebruik van de douche zeep. Kortom: een aanrader die ik niet verwacht had!

Verkrijgbaarheid

De Chocolate Orange Shower Soap van Ziaja is verkrijgbaar In de Ziaja winkel in Den Haag (Regentesseplein 223A), maar is natuurlijk ook verkrijgbaar via de webshop. De prijs van dit product is €2,69 voor een fles van 200ml. Doordat de zeep zuinig is in gebruik doe je er best wel lang mee.

Over Ziaja

Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is wegens groot succes in eigen land nu ook wereldwijd te koop.In 2013 opende Ziaja haar eerste Ziaja winkel in Den Haag en werd gestart met de webshop. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en kwalitatief goede producten voor betaalbare prijzen. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en proefdiervrij.

Dit artikel bevat gesponsorde content. Ik zal echter altijd mijn eerlijke mening weergeven. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

One response to “Review | Ziaja: Chocolate orange shower soap

  1. mamma schreef:

    Hmm volgens mij moet je dit eerst zelf proberen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: