Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

5 favoriete programma’s van Bjarne

op 10/03/2016

IMG_2126

Vorig jaar schreef ik al eens een artikel over televisieprogramma’s waar Bjarne graag naar kijkt. Nu is hij natuurlijk alweer wat ouder en kijkt hij naar andere programma’s. Daarom vandaag een artikel met vier programma’s waar Bjarne momenteel graag naar kijkt.

Paw patrol

Paw Patrol
Paw Patrol wordt uitgezonden op Nick Junior en is sinds een tijdje één van de nieuwe favoriete programma’s van Bjarne. Als het even kan proberen we ook wel de televisie aan te zetten voordat we gaan eten, zodat Bjarne even een rustmoment heeft na het spelen en een aflevering van Paw Patrol kan kijken. Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye. Zij worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Avonturen baai waar ze wonen, te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Prinses Sofia

130776_0100_fulPrinses Sofia is een programma waar Bjarne al langer naar kijkt. Ideaal is dat deze serie inmiddels ook op Netflix te kijken is en dat Bjarne dus in theorie op ieder moment naar deze serie kan kijken. Uiteraard laten we dit niet toe, maar de mogelijkheid is er wel. Dus als er even niets op tv is waar we Bjarne naar willen laten kijken, dan zetten we Netflix wel eens aan.

Mickey Mouse clubhouse

fan

Tja, zeg je Bjarne, dan zeg je Mickey Mouse, dus dat hij het clubhuis leuk vindt, mag duidelijk zijn. We merken ook dat hij steeds meer mee gaat doen met wat er gezegd of gevraagd wordt in het programma. En het “Oh Toedels” horen we hier zeer regelmatig. Mickey Mouse is ook een figuur wat Bjarne nu overal herkent en dat wordt dan ook hardop medegedeeld aan ons haha. Zo schattig.

Bubble guppies

Ook bubble guppies is een programma wat Bjarne nog niet zo heel lang kijkt, maar wel heel erg leuk vindt. Bubble Guppies is een animatieserie die zich afspeelt in de wonderlijke onderwaterwereld van de Bubble Guppies. Deze nieuwsgierige aagjes maken de mooiste en meest leerzame avonturen mee in hun onderwaterschool in de fictieve stad Bubbletucky.


//


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: