Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Ziaja: Manuka Tree Purifying

op 11/03/2016

tonic

Gezichtsverzorging. We weten allemaal dat het belangrijk is. Ik ook. Maar ik doe er eigenlijk te weinig mee. Waarom? Omdat ik er geen tijd voor maak. Maar ook omdat ik er niet de juiste spullen voor heb. Ik testte de Manuka tree gezichtstonic en vertel je vandaag wat ik ervan vind.

Waarom een tonic?

Een tonic is een extra stap om je gezicht goed te reinigen. Je neemt doorgaans eerst een reinigingsmelk en daarna haal je met de tonic de allerlaatste restjes weg van de huid. Nou heb ik zelf wel wat verzorgingsspullen wat dat betreft, maar die zijn al zo oud dat ze wel eens vervangen mogen worden. Ik besloot eerst te kiezen voor een tonic zodat ik die laatste reiniging met een goed product kan doen.

Geur, bruikbaarheid

De tonic heeft een hele verfrissende geur. Ik kan de geur niet precies omschrijven, maar het is een frisse geur die duidelijk aanwezig blijft op de huid. De tonic zit in een fles met een verstuiver. Hierdoor kan je het product makkelijk op een watje spuiten, maar je kan dus ook het product rechtstreeks op het gezicht sprayen en daarna met een watje verzorgen. Ik weet nog niet helemaal wat ik de fijnste manier vind, maar daar kom ik vast nog wel achter.

Verkrijgbaarheid

De Manuka tree gezichtstonic van Ziaja is verkrijgbaar In de Ziaja winkel in Den Haag (Regentesseplein 223A), maar is natuurlijk ook verkrijgbaar via de webshop. De prijs van dit product is €3,69 voor een fles van 200ml. Doordat je op zich niet veel van het product gebruikt per keer doe je er best wel lang mee.

Over Ziaja

Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is wegens groot succes in eigen land nu ook wereldwijd te koop.In 2013 opende Ziaja haar eerste Ziaja winkel in Den Haag en werd gestart met de webshop. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en kwalitatief goede producten voor betaalbare prijzen. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en proefdiervrij.

Dit artikel bevat gesponsorde content. Ik zal echter altijd mijn eerlijke mening weergeven. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

2 responses to “Review | Ziaja: Manuka Tree Purifying

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik vind het een mooie prijs!

  2. Farah schreef:

    Ik ken het product niet, handig dat je het via een webshop kunt bestellen! Prijs is ook erg netjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: