Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

En dan… heb je gewonnen

op 17/03/2016

gewonnen

Zo nu en dan doe ik wel eens mee met prijsvragen. Niet heel vaak, want meestal vergeet ik om de oplossing in te sturen. Het maken van een puzzel vind ik wel heel leuk, alleen het insturen, dat schuif ik nog wel eens op de lange band. Laatst deed ik eens mee met een prijsvraag en… het bleek dat ik gewonnen had. Wat ik won lees je in dit artikel.

De tv gids

Ik deed mee aan een prijspuzzel van de tv gids waar wij sinds vorig jaar een abonnement op hebben. Ik deed eigenlijk nooit echt mee aan die prijspuzzels, maar deze keer kon je best een leuk pakket winnen en ik dacht, wie niet waagt, wie niet wint. En dus besloot ik de oplossing in te sturen.

Vergeten

Eerlijk gezegd had ik na het insturen van de oplossing helemaal niet meer aan de prijspuzzel gedacht. Ik heb de oplossing ingezonden en het leven gaat door. Ik ging er dan ook niet vanuit nog iets te horen over de winnaars en dergelijke. Groot was dus ook de verrassing toen er ineens een pakje op mij stond te wachten.  

 

Zootropolis

 Het bleek dat ik een Zootropolis pakket gewonnen had. Zootropolis is de nieuwe film van Disney die momenteel in de bioscoop draait. In dit pakket zaten twee vrijkaarten voor de film in 3D, een Zootropolis pin, een pompoen pen en een wortel. Een wortel? Ja inderdaad een wortel. Maar als je de inhoud van de wortel eruit haalt, dan heb je een handigeboodschappentas. Heel leuk bedacht dus. Een hele leuke prijs om te winnen en voor ieder van ons zit er wel wat in.//


3 responses to “En dan… heb je gewonnen

  1. Marjon schreef:

    Wat leuk! Ik doe zelf ook nooit mee met prijsvragen, je vergeet het snel om de oplossing in te zenden. Liefs Marjon

  2. NAME* schreef:

    Leuk gefeliciteerd

  3. Vlijtig Liesje schreef:

    Leuk zeg dat je wat gewonnen hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: