Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Reviews op vrijdag

op 22/03/2016

logo paarsspon

De afgelopen weken verscheen op vrijdag altijd een review van een product. Dit wil ik graag voortzetten om zelf, maar ook voor jullie weer te geven wat ik vind van producten en nieuwe producten uit te proberen en te testen. Wel wil ik meer gaan selecteren op wat ik wel en niet review om zo mijn blog wat meer te verbeteren. Niet dat ik in de afgelopen tijd maar lukraak overal “ja” tegen zei trouwens, maar ik wil wel dat het gewoon bij mij en mijn blog past.

Hangen

Zoals ik net al schreef zijn er merken waarmee ik niet in zee ben gegaan. Zo kreeg ik van een bedrijf de vraag of ik een hangmat wilde testen in ruil voor een review. Nou was mijn eerste gedachte “dat is op zich wel leuk”. Maar tegelijkertijd dacht ik “waar moet ik dat neerzetten in de tuin? En wat doe ik met een hangmat?” En dus besloot ik dat toch maar af te wijzen, want ik zie mij echt niet in een hangmat liggen.

Vernieuwend

Vorig jaar schreef ik een artikel over een nieuwe batterij voor mijn GSM. Dit was voor mij erg spannend. Het was één van mijn eerste samenwerkingen met een bedrijf, maar de totaal niet technische ik zou zelf mijn batterij moeten vervangen om een goede review te kunnen schrijven. En dat lukte met een nog altijd goed werkende batterij EN telefoon tot gevolg.

tonic

Ziaja

Met sommige bedrijven probeer ik een samenwerking in stand te houden, andere samenwerkingen zijn “slechts” eenmalig. Zo heb je bijvoorbeeld bij mijn laatste reviews artikelen van Ziaja kunnen zien. Dit is een bedrijf wat mij aanspreekt omdat zij kwalitatief goede producten hebben tegen een betaalbare prijs. En dus wil ik met hun een samenwerking in stand houden om ook jullie als lezers te informeren over de producten die zij hebben en hier natuurlijk een eerlijke mening over te geven.

Wat zou jij willen?

Stel je voor dat jij de kans zou krijgen om een product te mogen reviewen, wat zou je dan graag willen? Waar liggen jouw interesses? Ik ben heel benieuwd.

//


2 responses to “Reviews op vrijdag

  1. Nicole schreef:

    De hangmatten heb ik ook afgeslagen, had gevraagd of ik er dan een standaard bij kon krijgen, dat ging niet. Zag ik later dat een andere blog dat wel kreeg. Beetje raar. Maar goed, ze schieten nu als paddenstoelen uit de grond die blogjes haha…

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik zou wel zo’n robot stofzuiger willen testen : )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: