Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Ziaja: Duophase eye make-up remover

op 25/03/2016

remover

Sinds een tijdje draag ik vrijwel dagelijks mascara. Op zich geen probleem natuurlijk, alleen ik neem vaak in de avond niet de tijd om die mascara te verwijderen. Om hier toch maar eens goed mee te starten besloot ik de waterproof make-up remover van Ziaja te proberen.

Waarom waterproof?

Eigenlijk is dat een hele simpele reden. Ik gebruik altijd waterproof mascara. Omdat ik natuurlijk buiten werk en ook in de regen buiten werk. En ik heb er geen zin in om aan het einde van mijn wijk de mascara overal te hebben zitten. Dus daarom heb ik gekozen voor waterproof mascara.

Kleur, geur, bruikbaarheid

De remover heeft een olie laag en een laag op waterbasis. Daarom zijn heel duidelijk twee lagen vloeistof in het flesje te zien. Zelf vind ik dat altijd heel leuk, vooral natuurlijk om de substanties door schudden te mengen. Dan krijg je van die leuke belletjes, waarna heel langzaam er weer een scheiding tussen de substanties ontstaat. Doordat de onderste laag in de fles blauw van kleur is en de bovenste laag, die de belletjes maakt, doorzichtig zie je de belletjes dus ook heel goed in het product zitten. Je hebt heel weinig van het product nodig en met een wattenbolletje of wattenschijfje is de make up heel gemakkelijk te verwijderen. Voor mij een heel erg fijn product.

Verkrijgbaarheid

De oogmake-up remover van Ziaja is verkrijgbaar In de Ziaja winkel in Den Haag (Regentesseplein 223A), maar is natuurlijk ook verkrijgbaar via de webshop. De prijs van dit product is €3,29 voor een fles van 120ml. Je hebt maar heel weinig nodig van dit product en daarom doe je er heel lang mee.

Over Ziaja

Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is wegens groot succes in eigen land nu ook wereldwijd te koop.In 2013 opende Ziaja haar eerste Ziaja winkel in Den Haag en werd gestart met de webshop. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en kwalitatief goede producten voor betaalbare prijzen. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en proefdiervrij.

Dit artikel bevat gesponsorde content. Ik zal echter altijd mijn eerlijke mening weergeven. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

2 responses to “Review | Ziaja: Duophase eye make-up remover

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik gebruik altijd van die doekjes, omdat het zo makkelijk is.

  2. mamma schreef:

    Ken het merk niet maar zou het wel willen proberen. Via internet… nou laat maar vind ik weer veel gedoe voor 1 flesje .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: