Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Binnenkort nieuw op mijn blog

op 28/03/2016

binnenkort

Zo nu en dan wil ik wat nieuws introduceren op mijn blog. Zo wil ik ook binnenkort weer wat nieuws introduceren. Ik weet nog niet in welke frequentie ik dit wil gaan publiceren, dat ligt er ook een beetje aan hoeveel interesse erin is. Maar wat ik wil ga ik je in dit artikel vertellen.

Budget

Budgetonderwerpen is iets waarvan ik gemerkt heb dat deze vrijwel altijd wel goed gelezen worden. Dus budget artikelen wil ik meer gaan publiceren, waarbij ik dan ook wel ga kijken naar wat bij mij past. Het zullen dus niet zomaar artikelen worden waar ik niet achter sta. Niet dat ik die normaal wel heb trouwens, maar het is misschien wel goed om aan te geven. En wat betreft budget… dat is ook wat ik in mijn nieuwe plannen verwerkt heb. 

Knutselen

Nu Bjarne op de peuterspeelzaal zit is hij nog meer bezig met tekenen. Dat is iets wat hij echt heel leuk vindt. Kleurplaten zijn natuurlijk via internet heel makkelijk te vinden en ook hebben we een kleurboek voor Bjarne. Daarnaast de nodige potloden (stiften en dergelijke geven we nog niet om onze meubelen te beschermen) en meneertje kan zich helemaal uitleven.

Recyclen

Nederland wordt steeds meer gestimuleerd om te recyclen. Plastic en drank pakken zamelen we apart in, papier, glas, blik, gft, alles kan apart ingezameld en ingeleverd worden. Maar je kan veel meer met bepaalde voorwerpen die je gebruikt. En daar wil ik wat mee gaan doen.

Budget knutselen

Ik wil gaan knutselen met voorwerpen die je in het dagelijks leven wel eens gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan wc rolletjes, lege boterkuipjes of snoep verpakkingen. Ik heb een aantal ideeën die ik wil uitwerken en die ik dan dus ook in een artikel voor je uit zal werken. En wie weet zit er iets bij waarvan je denkt “dat vind ik leuk om ook eens te maken.” Binnenkort dus meer hier over.


//


2 responses to “Binnenkort nieuw op mijn blog

  1. mamma schreef:

    Leuk idee!!

  2. Sas schreef:

    Leuk ik ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: