Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

De leeuwenwacht: De terugkeer van de brul

op 29/03/2016

leeuwenwacht

De leeuwenwacht? Ik kan het me voorstellen dat dit je niets zegt.The Lion King zegt je daarentegen misschien wat meer. Nou, de leeuwenwacht is eigenlijk het vervolg op de Leeuwenkoning.

Het verhaal

De serie draait rond de leeuwenwelp Kion, de zoon van Simba en de jongere broer van Kiara, en zijn vrienden Bunga de honingdas, jachtluipaard Fuli, Nijlpaard Besthe en Ono de zilverreiger. Onder leiding van Kion worden ze een beschermingseenheid die Simba bijstaat bij de verdediging van de Pride Lands om de kringloop van het leven te beschermen. Meestal wordt die kringloop bedreigd door de hyena’s. De serie speelt zich af tijdens de gebeurtenissen van de tweede film in de jeugd van Kiara.

Vanaf wanneer te zien?

25 maart 2016 was de promo van deze nieuwe serie te zien op Disney Junior. De promo bestond uit een ruim 3 kwartier durende aflevering waarin je kennismaakt met de karakters en het ook duidelijk wordt wie bij wie hoort en waar de naam de Leeuwenwacht vandaan komt. Vanaf 9 april zijn de andere afleveringen eveneens te zien op Disney Junior.

Wat vond ik ervan?

Goed, ik geef het heel eerlijk toe, ik kijk af en toe wel een Disney film mee, maar meestal werk ik dan aan mijn blog en kijk ik dus half. het verhaal van de Leeuwenkoning ken ik dan ook niet helemaal precies meer, dus deze promo was voor mij wel een fijne opfrisser. Ik weet dat ik de Leeuwenkoning zelf altijd heel zielig vond omdat Simba zijn vader verloor, maar daar houdt het ook wel een beetje op haha. De promo hebben wij bewust wel met zijn drietjes gekeken om te kijken wat de nieuwe serie nou precies in zou houden. De serie bevat veel kleur wat natuurlijk vooral voor kinderen heel erg leuk is. Daarnaast zijn de karakters erg mooi en kan je duidelijk het onderscheid maken tussen de verschillende soorten dieren. Wat ik ook heel leuk vond was dat de “oude” personages nog zo herkenbaar waren. Wat mij betreft is dit een leuke serie waar ik zelf ook nog wel naar zal kijken. En Bjarne? Die zat al te swingen bij de liedjes die hij hoorde en leek het jammer te vinden dat het afgelopen was.


//


2 responses to “De leeuwenwacht: De terugkeer van de brul

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Oh leuk, dat er een vervolg is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: