Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Squiz herbruikbare knijpzakjes

op 01/04/2016

squiz
Onlangs kreeg ik te horen dat ik de knijpzakjes van Squiz mocht testen. Hier was ik heel blij mee omdat dit de perfecte manier is om op een makkelijke manier fruit mee te  nemen voor Bjarne. Zeker als wij een dag weg zijn, is het makkelijk om fruit of iets dergelijks in een zakje mee te nemen. Maar wat vond ik ervan dat ze hervulbaar zijn?

Hervulbaar

Hervulbare knijpzakjes. Ik moest even fronsen toen ik er voor het eerst van hoorde. Hoe goed zou dat zijn? Wij waren gewend om fruitzakjes en dergelijke gewoon meteen weg te gooien als Bjarne ze leeg had. Het idee van herbruikbare zakjes leek mij op zich wel een goede, alleen leek het me dan ook wel weer lastig met schoonmaken en, hoe houd je de zakjes goed gesloten zonder dat ze lekken?

Gebruik

In gebruik waren de zakjes inderdaad heel makkelijk. Aan de onderkant van de zakjes zit een dubbele zipper waardoor de zakjes echt goed gesloten worden en niet lekken. Op het zakje zit een vulstreep, echter het kan zijn dat je toch nog wat teveel in het zakje gevuld hebt, afhankelijk van hoever je het zakje zelf open knijpt bij het vullen. Het is waarschijnlijk overbodig om te zeggen dat je eerst de dop op de verpakking draait en daarna het zakje gaat vullen. Vervolgens dus de dubbele zipper dicht en smullen maar.

Mijn ervaringen

Voor Bjarne hadden we het knijpzakje gevuld met appelmoes. Tijdens een dagje GaiaZoo was dit makkelijk om mee te nemen. Tijdens het kijken naar de dieren heeft Bjarne de appelmoes lekker opgegeten. Zonder te knoeien, zonder dat wij erop hoefden te letten of alles goed ging. Het enige waar we bij moesten helpen was om het allerlaatste beetje eruit te halen, maar dat komt meer omdat Bjarne nog niet echt het zakje oprolt.Eenmaal thuis hebben we het zakje in de vaatwasser gezet om het schoon te maken en het zakje kwam er de volgende dag perfect uit. Wel hebben we het zakje nog even voorgespoeld voor we hem in de vaatwasser hadden gezet trouwens. Wat mij betreft zijn dit zeker hele fijne en bruikbare zakjes die je met vanalles kunt vullen, zolang het maar vloeibaar blijft.

Over Squiz

  • Herbruikbaar: elke set van 3 Squiz knijpzakjes houdt 150 wegwerp zakjes uit stortplaatsen.
  • Niet-toxisch: gemaakt van plastic, gegarandeerd vrij van BPA, Phthalates en PVC.
  • Gemaakt in Europa: Squiz wordt gemaakt in Zwitserland en verpakt in Frankrijk van materialen die gemaakt zijn in Frankrijk, Italië en Duitsland. Ecologisch en ethisch.
  • Carbon footprint: Squiz minimaliseert zoveel mogelijk de impact op het milieu. De Squiz producten worden hierdoor zo dicht mogelijk bij het uiteindelijke verkooppunt gemaakt en verpakt waardoor onnodig vervoer van materialen wordt voorkomen.
  • Verpakkingsmateriaal: de zakjes worden verpakt in een herbruikbare zak die volledig in Frankrijk wordt gemaakt van een recyclebare polypropyleenfilm, een ecologisch alternatief voor PVC.
  • Verpakkingslocatie: elke verpakking van 3 zakjes is verpakt in Frankrijk in een “Etablissement et Dienst d’Aide par le Travail”, een organisatie die gehandicapten en kansarmen helpt in het professionele leven via werkervaring.

Squiz knijpzakjes zijn hier verkrijgbaar. Voor de set die ik mocht testen betaal je €15,99. Behalve deze set zijn er nog veel meer leuke zakjes te verkrijgen. Ook zijn er losse doppen verkrijgbaar, maar de doppen van Olvarit knijpzakjes passen ook op de Squiz knijpzakjes.

Dit artikel bevat gesponsorde content. Voor meer informatie zie mijn disclaimer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: