Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Televisie | Undercover in Nederland

op 12/04/2016

Undercover in Nederland, wie kent dit programma niet? Ik kijk er graag naar, alleen op zondag avond kijken we meestal naar andere programma’s. Maar gelukkig kunnen we de uitzendingen terug kijken. Waarom kijk ik er zo graag naar? Ik vertel het je in dit artikel. En jij? Kijk jij graag naar dit soort programma’s?  En waarom wel of niet? Ik ben alvast benieuwd naar je reactie.

Het programma

In het programma undercover in Nederland draait het allemaal om Alberto Stegeman die met behulp van de verborgen camera diverse misstanden aan het licht brengt. Dit varieert van kwakzalverij, zedendelicten en oplichters tot ernstige beveiligingslekken bij bijvoorbeeld defensie, waar afgelopen zondag ook weer een aflevering over te zien was. Het programma was in 2005 voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie en is momenteel bezig aan haar twaalfde seizoen bezig. En eigenlijk vind ik het schokkend om te zien dat het programma nog steeds bestaansrecht heeft op de Nederlandse televisie. Er zijn dus nog veel te veel misstanden die nodig aan het licht gebracht moeten worden.

Schokkend

Soms vind ik het best wel schokkend wat in dit programma aan het licht komt. Voornamelijk dingen die gaan over de beveiliging van ons land en de gebreken daarin vind ik soms toch echt wel schokkend. Helemaal in deze tijd van terreur dreiging. Maar eigenlijk moet de beveiliging van bijvoorbeeld defensie natuurlijk altijd zonder gebreken zijn. Evenals de veiligheid op Schiphol.

Interessant

Aan de andere kant vind ik het ook wel weer heel erg interessant om te zien hoe een programma maker in dit geval te werk gaat. Hoe alles goed onderzocht wordt voor er actie ondernomen wordt en hoe de confrontaties uiteindelijk uitpakken. Ook vind ik het wel goed dat ook wordt laten zien dat de politie ingeschakeld wordt als hier aanleiding voor is.


//


2 responses to “Televisie | Undercover in Nederland

  1. Jenn schreef:

    Ik kijk hier ook graag naar.

  2. Vlijtig Liesje schreef:

    Ik heb er wel een stukjes van gezien, maar nooit een hele aflevering. En dat ga ik ook niet doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: