Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Karvan Cevitam GO

op 15/04/2016

karvan

Via de site Buzzer mocht ik Karvan Cévitam GO proberen. Ik kreeg drie verschillende smaken: Strawberry, Cactus lime en Red fruit. Vandaag vertel ik je meer over dit product en over wat ik ervan vind.

Karvan Cévitam GO

Karvan Cévitam GO zijn kleine flesjes met geconcentreerde siroop. Door de anti-lek dop en het kleine formaat van de flesjes kan je deze makkelijk meenemen in bijvoorbeeld je handtas. Één flesje siroop geeft je de mogelijkheid om ongeveer 15 flesjes water van een smaakje te voorzien, of ongeveer 30 glazen water. En met 5KCal per glas is het ook nog eens verantwoord. De siroop is in vijf verschillende smaken te verkrijgen.

Strawberry

Wat ik altijd grappig vind aan producten met een bepaalde smaak is dat als je naar de ingrediënten kijkt, er maar een klein percentage van de bewuste smaak inzit. Zo zit er in een flesje GO met aardbeiensmaak 75% vruchtensapconcentraat, waarvan 10% aardbei. En toch proef je de aardbei wel echt in de siroop. Door in het flesje te knijpen kan je eigenlijk zelf je dosering bepalen. Ik heb getest met één keer en twee keer knijpen in het flesje. Één keer is echt ruim voldoende, want twee keer wordt toch wel TE zoet.

Red fruit

In een flesje red fruit zit slechts 9% rood fruit. Maar ook hierbij proef je heel duidelijk de smaak. Bij aankoop zijn de flesjes dicht gesealed. het is soms even priegelen om het plastic los te krijgen, maar dat levert uiteindelijk niet zulke hele grote problemen op. Het rood fruit wat in de siroop verwerkt is is: vlierbes, aardbei en framboos. Verder zit er nog zwarte bes, braam en appel in de siroop.

Cactus  lime

Met 5% cactus en 3% limoen is deze siroop toch een bijzonder lekkere smaakmaker. De siroop blijft heel licht van kleur, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de aardbei of red fruit. Ik vind dit een hele frisse smaak, vooral als hij echt heel goed gekoeld is. Wij hebben de flesjes siroop dan ook zodra ze aangebroken zijn in de koelkast staan zodat ze lekker koud blijven.

Verkrijgaarheid

De flesjes Karvan Cévitam GO zijn verkrijgbaar in de supermarkt. Onder andere bij:

 • Albert Heijn (€2.99)
 • Plus (€2.99)
 • Jumbo (€2.84)

Welke smaak zou jij willen proberen?

//


2 responses to “Review | Karvan Cevitam GO

 1. Jenn schreef:

  Ik mocht ze ook testen, dus ik heb ze alle drie natuurlijk al geproefd. De cactus lime vind ik het lekkerst, ik knijp bij alle smaken 1x in een flesje van 0.75 liter en dan vind ik het al zoet genoeg. Ik ben ook wel benieuwd naar de ice tea smaakjes.
  haha, vanmorgen probeerde ik het in de yoghurt, maar met mijn slaperige hoofd stond ik er even niet bij stil hoe geconcentreerd het was… Dat was geen aanrader, volgende keer lichter knijpen.

  • pschmitz schreef:

   Die Ice tea smaakjes ben ik ook benieuwd naar ja. In de yoghurt heb ik het nog nooit geprobeerd, maar ik ben in elk geval alvast gewaarschuwd haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: