Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review | Names4ever

op 28/04/2016

names4ever

Onlangs kreeg ik van Names4ever de vraag of ik voor hen een sieraad wilde reviewen naar keuze. Gezien mijn eerdere ervaring met Names4ever besloot ik meteen “ja” te zeggen. Niet alleen om een nieuw mooi sieraad te ontvangen, maar ook om te kijken of de kwaliteit en service na iets meer dan twee jaar nog even goed is.

Mijn eerdere bestelling

Tijdens de zwangerschap van Daphne had ik bij Names4ever een naamketting besteld. Zij wist hier uiteraard niets van, want ik wilde dat dit echt een cadeau voor haar zou zijn voor na de geboorte van Bjarne. Doordat wij het geslacht van Bjarne al wisten tijdens de zwangerschap kon ik op deze manier gelijk een echt gepersonaliseerd cadeau kopen.

Ik heb al zoveel kettingen

Ik mocht zoals ik al zei een sieraad naar keuze uitzoeken. Maar wat moest ik uitzoeken? ik wilde wel heel graag nog iets persoonlijks voor Bjarne, maar ik heb natuurlijk al een ketting met een jongens hoofdje waar zijn naam en geboortedatum in gegraveerd zijn. Daarnaast heb ik een ketting om die ik van Daphne heb gekregen. Nog een ketting zou  me echt te veel worden. Maar ik vond wel wat anders op de site en besloot te vragen of ik dat ook mocht reviewen.

Bedelarmband

Ik zag een zilveren bedelarmband van jasseron. Deze armband vond ik mooi en handig, want zo kan ik in de toekomst zelf mijn hele familie eraan hangen. Ik zou er dan graag een bedel van Daphne, mijzelf, Bjarne Tim en een eventueel broertje of zusje aan willen hangen. En wat ik ook heel mooi vind is een hanger met geboortestenen om erbij aan te hangen. Voor mij was het een verrassing dat ik groen licht kreeg om de armband te mogen testen en dat ik daarbij ook nog eens een hanger naar keuze mocht testen. Dus dat werd weer zoeken op de site waar gewoon veel te veel mooie producten te vinden zijn.

names

Gevonden! En nu bestellen

Ik vond een hanger met babyvoetjes en besloot hierin de naam van Bjarne Tim te laten graveren. Wat ik heel fijn vond is dat in de winkelwagen de producten die je zou willen bestellen nog eens middels een foto weergegeven worden. Zo kan je tot op het laatste moment nog controleren of je echt het juiste product hebt en of je geen schrijffouten hebt gemaakt bijvoorbeeld. Want dat zou natuurlijk zonde zijn. Daarnaast is er een ruime keuze in betaalmogelijkheden wat natuurlijk ook heel fijn is. Zo is er voor iedereen wel een manier om te kunnen betalen.

Verzenden

Vanaf het moment van bestellen tot het moment dat je de bestelling in huis hebt, word je per mail heel duidelijk op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. De armband werd verpakt in een mooi roze doosje. Dit werd vervolgens in een bubbel enveloppe verzonden per post met PostNL. Het doosje waar een sieraad in verzonden wordt is echt heel stevig. Best belangrijk, want ik weet natuurlijk hoeveel gewicht er soms op pakjes kan komen te liggen. In elk geval kwam de enveloppe compleet onbeschadigd aan. Bij het uitpakken van het sieraad werd ik even stil. Ik had niet gedacht dat de armband en hanger echt zo ontzettend mooi zouden zijn. Ik ben er wel heel eerlijk in dat ik deze armband niet dagelijks draag, want ik ben als de dood dat hij tijdens mijn werk bijvoorbeeld in een brievenbus blijft steken. Maar zodra ik vrij ben gaat de armband meteen weer om.

Reacties uit mijn omgeving:

Toen ik vol trots mijn armband liet zien op het koor kreeg ik alleen maar positieve reacties. Vragen over waar ik het sieraad vandaan had, maar ook hoorde ik zeer regelmatig dat men het sieraad zo ontzettend mooi vond en waar ik deze vandaan had.

Over names4ever

Naast naamkettingen en bedelarmbanden krijg je bij names4ever ook vriendschapsringen. De ideale manier om een vriendschap te bezegelen dus. Had ik names4ever gekend toen Daphne en ik een jaar of 9 geleden voor vriendschapsringen gingen kijken, dan had ik ze vast ook hier besteld. Maar helaas kwam ik pas een aantal jaren later terecht op hun site.

Je kunt echt merken dat bij names4ever mensen werken die verstand hebben van sieraden en juwelen. Zij staan altijd open voor speciale wensen en wanneer je een vraag stelt aan names4ever krijg je heel snel antwoord. Kortom; goede en snelle service.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: