Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Vernieuwing op Patricia neemt je mee

op 19/05/2016

Ja, je leest het goed. En misschien is het je al opgevallen. Mijn blog is vernieuwd. In dit artikel vertel ik je meer over het hoe en waarom van deze verandering. En natuurlijk hoop ik jou als lezer hier op mijn blog vast te kunnen houden met deze verandering.

Nieuw thema

Allereerst zal het je opgevallen zijn dat ik een nieuw thema heb genomen als uitstraling van mijn blog. Ik denk dat dit uiteindelijk nog rustiger is dan het oude thema dat ik gebruikte. Het oude was prima om gewoon bij een lifestyle blog te horen, maar ik wilde graag wat nieuws omdat ik met mijn blog ook een wat andere richting in wil gaan.

Meer plaats voor…

Voeding en gezondheid. Ja, dat zijn onderwerpen waar ik meer aandacht aan wil besteden op mijn blog. Waarom? Omdat wij momenteel thuis ook heel erg met voeding en gezondheid bezig zijn. En dan met name met anders eten en afvallen. En dus ook het bevorderen van de gezondheid. En daarom zal ik de komende tijd ook meer aandacht gaan besteden aan gezonde voeding en gezonde leefgewoonten.

eetpatroon

Zomaar ineens?

Nee, natuurlijk gaat deze verandering niet zomaar in eens. Ik zal blijven schrijven over dingen waar ik al over schreef voor deze verandering, maar zij zullen wel minder aandacht krijgen misschien. De overdenkingen op zaterdag wil ik in elk geval wel blijven schrijven en ook de rubriek Blogmutsen & co wil ik op de woensdag weer oppakken. En verder blijf ik natuurlijk ook wel schrijven over het moederschap en dergelijke, alleen zal je dus ook vaker food gerelateerde onderwerpen vinden op Patricia neemt je mee. Vernieuwing dus waar ik blij mee ben.

En jij? Waarover zou jij hier graag meer willen lezen op het gebied van voeding en gezondheid? Laat het me weten, mede met jouw hulp kan ik Patricia neemt je mee nog meer verbeteren!


3 responses to “Vernieuwing op Patricia neemt je mee

 1. Jenn schreef:

  Ziet er mooi uit hoor!

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik vind de nieuwe look mooi. En inderdaad lekker rustig.

 3. Ineke schreef:

  Ziet er mooi uit. Ik kijk uit naar de artikels over gezond eten.
  Hier ben ik vooral op zoek naar hoe je gezonder kan eten zonder al te veel veranderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: