Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Center Parcs de Kempervennen

op 01/06/2016

Onlangs hebben wij een korte vakantie gehad op vakantiepark de Kempervennen van Center Parcs. In dit artikel vertel ik je over onze ervaringen met dit park. Aanrader of niet? Bovendien ben ik natuurlijk benieuwd of je zelf bekend bent met Center Parcs en met het park de Kempervennen.

Rust en ruimte

Center Parcs staat voor mij altijd voor rust en ruimte. Eerder schreef ik hier ook al over in een artikel. Al van kleins af aan kon ik me heerlijk ontspannen tijdens een vakantie op één van de parken. Destijds bezochten we eigenlijk altijd de Huttenheugte in Dalen (Drenthe), welke wij dit jaar ook weer zullen gaan bezoeken. Ik ben stiekem toch wel benieuwd wat er veranderd is sinds mijn laatste verblijf op het park aldaar. De Kempervennen is gelegen aan een vrij rustige weg midden in het groen. Een mooie plek dus. Zodra je het park op komt voel je al de rust die op het park heerst, zelfs op aankomst- en vertrekdagen. Door de grote meren op het park ervaar je ook een groot gevoel van ruimte en ook ons huisje was groot en ruim.

13062078_1050836411662053_4234525205107157679_n

Dieren

Al snel vonden wij de plek waar de kinderboerderij gelegen is. Hier heeft men echt veel dieren. Onder andere:

  • Varkens
  • Kippen
  • Geiten
  • Koeien
  • Ezels
  • Schapen

Toen wij op het park waren, liepen er veel baby geitjes rond. Er hing een mededeling op dat je de baby dieren niet op mocht tillen. Dit bleek overigens ook niet nodig, want toen Daphne even op een picknick bankje ging zitten, sprong er een geitje in haar nek.

Kempervennen

Animatie

Animatie was er, zoals ik van Center Parcs wel gewend ben, genoeg. Dagelijks waren er activiteiten voor de kinderen en in de avond was er eigenlijk altijd wel iets te doen voor de volwassenen. Bjarne heeft zich geen seconde verveeld en vond het geweldig om met Orry, Rep, Woeps en Bing te dansen en te springen. En om naar hun voorstelling te kijken. Overigens vond hij ook de avond animatie erg leuk, want geslapen werd er bijna niet als we in de Market Dome waren haha.

Zwemmen

Natuurlijk staat Center Parcs bekend om haar grote subtropische zwembaden. Tijdens ons verblijf zijn we echter helaas niet gaan zwemmen, maar we gaan zeker nog een keer terug naar de Kempervennen en dan gaan we zeer zeker ook een bezoek brengen aan het zwembad.

De Kempervennen; een aanrader!!!

De Kempervennen is wat mij betreft dus zeker een aanrader. Wat ik ook heel fijn vond op het park was dat er vrijwel geen auto’s op het park zijn toegestaan, behalve op de daarvoor bestemde grote parkeerplaatsen. Auto’s die toch op het park zelf bleven staan werden voorzien van een mededeling dat men de auto elders moest parkeren. Tenzij zij een ontheffing hadden natuurlijk. Wat ik in elk geval wel zelf altijd heel fijn vind, is een huisje in de buurt van het water. Zo heb je mooi uitzicht wanneer je uit je cottage kijkt, wat het vakantie gevoel nog eens een stuk groter maakt.

Ben jij bekend met dit park? Of met een ander park van Center Parcs? En wat is jouw favoriete park? Ik ben benieuwd naar je reactie.


One response to “Center Parcs de Kempervennen

  1. […] wij hebben geen bad. Dus in bad ga ik meestal alleen als we op vakantie zijn. Vaak gaan we dan naar Center Parcs of Landal en daar heb je over het algemeen natuurlijk wel een bad in je huisje. Heerlijk, een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: