Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

De strijd tegen de kilo’s gaat voort

op 09/07/2016

Ja, je leest het goed, ik ga nog altijd de strijd aan tegen de kilo’s. Een eeuwig voortdurende strijd? Misschien wel. Maar misschien ook niet als de manier waarop wij hier thuis nu onze strijd aangaan een blijvende kan zijn. Vandaag meer over onze hernieuwde strijd tegen de kilo’s en een eerste resultaat.

Anders eten

Anders eten is een heel belangrijk iets bij onze hernieuwde strijd tegen de kilo’s. Waar we eerder al snel kozen voor een snelle hap als we wat later waren om te eten, proberen we nu toch echt altijd wel te koken. Niet al te uitgebreid soms, maar simpel kan net zo lekker zijn. Alleen dan wel een stuk gezonder haha. Maar dagelijks zelf onze maaltijd maken is toch wel iets wat wij graag willen doen en daarom ook proberen te doen. Dit is overigens wel een verandering geweest die wij al langer hebben doorgevoerd. En zo veranderen wij steeds wat meer.

Weet wat je eet

Onlangs hebben wij een nieuwe verandering in het eet patroon. Namelijk het echt bewust minderen van suikers in de voeding. In plaats van suiker gebruiken wij nu veel honing. Daarnaast zijn we overgestapt van gewone pasta en rijst naar zilvervliesrijst en volkoren pasta producten. Geen hele grote overgang trouwens, want we hadden wel vaker volkoren producten, maar nooit echt alleen maar. En laten we eerlijk zijn, volkoren is niet heel veel duurder dan de producten die we eerder gebruikten. Ook omdat we nu minder van producten gebruiken en er dus langer mee doen.

Wat wil ik met je delen?

Op mijn blog zal ik zo nu en dan resultaten met je delen. Daarnaast zal ik zo nu en dan ook recepten delen van gerechten die wij maken. Verantwoorde, gezonde gerechten dus. En natuurlijk laat ik je ook weten wat ik van het gerecht vond. Ook zal ik zo nu en dan een review plaatsen van nieuwe boeken of producten op het gebied van voeding en gezondheid. Lifestyle, moederschap en familie, daar waar ik voorheen toch vooral veel over schreef, verdwijnt natuurlijk niet helemaal op de achtergrond, dus daar zal je ook zo nu en dan over lezen. Maar zoals gezegd zal ik me dus vanaf nu voornamelijk op voeding en gezondheid gaan richten.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: