Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Spam je blog!!!

op 18/08/2016

Vandaag geef ik het woord aan jou. Heb jij een blog? Spam dan onder dit artikel de link. Ik wil niet dat je zomaar alleen je link deelt, dus lees even wat ik graag in je reactie vermeld zie. Het zijn geen moeilijke “eisen” hoor, maar alleen een link is ook maar zo saai nietwaar?

Waarom een spam je blog?

Ik heb besloten dat ik vandaag een spam je blog artikel wilde publiceren om jou als lezer de kans te geven mijn lezers ook bij jou te laten kijken. Natuurlijk hoop ik wel dat mijn lezers dan ook bij mij blijven, maar ik  ben van mening dat het nooit kwaad kan om  mensen ook eens een kijkje in de keuken van andere bloggers te bieden. Daarom vandaag dus een spam je blog.

Reageren? Graag!

Ik liet het al even merken, ik wil niet dat er enkel een link in een reactie geplaatst wordt. Nee, ik zou het leuk vinden om meer te lezen over je blog. Daarom een klein vraagje. Vertel even in het kort waar je over schrijft op je blog, hoe vaak je publiceert en wat je het leukste vindt aan het bloggen. En vergeet natuurlijk niet om je link in de tekst toe te voegen. Simpele vragen toch? En ook wel redelijk logisch lijkt me. Zelf zal ik iedereen die reageert onder dit artikel gaan bezoeken. Ik weet alleen niet of dat vandaag al gaat lukken, maar ik schrijf iedere reactie apart op om zo bij te kunnen houden wie ik bezocht heb. Ook zal ik op jou blog een reactie achter laten, zodat je ook weet dat ik langs geweest ben.

En nu: Spammen maar!!!


6 responses to “Spam je blog!!!

 1. Mariska schreef:

  Lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Mariska en schrijf over beauty op http://www.matteandshimmer.nl . Ik houd van make-up; verschillende looks maken, tips en truukjes ontdekken, het allemaal laten zien, eerlijke reviews en meer. Maar ook wat afwisseling! Elke vrijdag schrijf ik een persoonlijk stukje, en soms gooi ik er ook wat fashion, lifestyle of een recept doorheen 🙂

  Leuk als je komt kijken!

 2. Jacqueline schreef:

  Spammen doe ik graag natuurlijk!

  Ik blog op http://www.salamistinkt.nl over van alles dat het leven met een chronische aandoening leuker, mooier en makkelijker maakt. Twee keer per week komt er een artikel wat hopelijk niet alleen mensen met een chronische aandoening of beperking aanspreekt, maar ook anderen. Het leukste aan het bloggen vind ik de reacties van anderen, dus ben benieuwd wat je er van vindt. 😉

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Leuk : )
  Ik spam graag mijn blog Huisvlijt op http://www.huisvlijt.com

 4. Tamara TS schreef:

  Heel tof dat we mogen spammen, dankjewel!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads.Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden. Ik heb geen vast blogschema, maar er komen elke week minstens 3 posts online. Het leukste aan bloggen vind ik dat ik nu meer ben dan alleen maar ziek, ik heb een dagbesteding en ga vaker nieuwe dingen ontdekken.
  http://marategendraads.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: