Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Vanaf volgende week op Patricia neemt je mee

op 26/08/2016

Ja, je leest het goed. Vanaf volgende week verschijnt er op vrijdag een artikel in een nieuwe serie. Ik heb er al eerder over geschreven, maar vertel je vandaag nog eens wat het nou inhoudt. En natuurlijk hoop ik dat je ook mee wilt doen en je opgeeft 🙂

Wat eet jij?

Aangezien mijn blog zich momenteel natuurlijk steeds meer richt op voeding en gezondheid leek het me leuk om jou als lezer aan het woord te laten over jouw eetpatroon, eetgewoonten en favorieten betreffende voeding. Daarvoor heb ik een paar vragen onder elkaar gezet, waarbij ik jou de gelegenheid geef ze te beantwoorden. Ook wil ik dan graag je favoriete recept hebben en een paar foto’s om bij het artikel te plaatsen. Uiteraard krijg je de gelegenheid je eigen blog/site te benoemen en komt er een link naar jou toe.

Leerzaam

Ik heb de eerste antwoorden op de vragen al binnen en ik moet zeggen, ik heb zelf al wel één en ander geleerd. En ik hoop dat jij ook één en ander kunt leren uit de antwoorden die gegeven gaan worden. Misschien heb je zelf ook wel iets wat je aan mijn lezers kunt leren.  Schroom dan niet om het te laten weten en reageer onder dit artikel of stuur me een mailtje via het contactformulier op mijn blog.

Recepten

Zoals ik al schreef in dit artikel vraag ik bij een vragenlijst ook naar een recept. Deze deel ik uiteraard in het artikel, maar je kan ook alle recepten downloaden via de nieuwe recepten pagina die ik op mijn blog heb aangemaakt. Momenteel staan alleen de recepten erop uit het artikel met toprecepten van verleden week, maar daar gaan dus ook iedere week nieuwe recepten bijkomen. Dus weet je niet wat je wilt eten? Neem daar dan even een kijkje! Zo zijn de recepten ook altijd makkelijk terug te vinden.

Heb jij je al opgegeven? Of lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Doe dat dan snel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: