Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tag | Steekwoorden

op 30/08/2016

Op de blog van Jenn kwam ik deze tag tegen en ik vond het leuk om hem over te nemen. Vandaag lees je dus mijn antwoorden op een serie steekwoorden en korte “vragen”. Lees je met me mee? Een aantal dingen heb ik er overigens wel tussenuit gehaald omdat ik die niet relevant vond voor mijn blog, maar ik denk dat er nog genoeg te lezen is voor je.

Wat ik stiekem vind:

Ik vind het stiekem ontzettend leuk om aan mijn blog te werken, maar soms ook wel eens lastig. Vooral om mijn tijd zo in te plannen dat ik ook echt tijd heb om te bloggen en artikelen klaar te zetten voor de volgende dag of week.

Nooit meer drinken:

Wat ik nooit meer zou willen drinken… Dan kies ik toch voor iets al hele sterke drank. Jenever bijvoorbeeld. Ik heb ooit wel eens een slokje gehad, maar vind dat dus echt niet lekker.

Waar ik vorige week achter ben gekomen:

Dat ik eigenlijk helemaal geen terugblik op de zomerspelen heb geschreven, wat ik twee jaar geleden na de winterspelen wel deed. Terwijl ik het toch echt met sommige dingen en dan met name uitspraken niet eens was van de Chef de Mission.

olympic-games-1608127_640

Waaruit ik concludeer:

Dat het er misschien op lijkt dat de zomerspelen aan mijn aandacht zijn ontsnapt. Niets is echter minder waar, want de tv stond hier hele dagen aan op de spelen zodra ik ook maar even thuis was.

Dus:

Misschien dat ik toch nog een korte terugblik op de spelen moet gaan schrijven, maar daar het nieuwe sportjaar bij moet verwerken ofzo. Of een artikel over welke sporters ik echt gevolgd heb tijdens de spelen. En dan gelijk een korte vooruitblik op Tokio in 2020.

Moet nog kopen:

Ik wil heel graag nog de paarse en lichtblauwe mascara van de Hema kopen. Die zijn nieuw in het assortiment en ik vind het zo leuk om gekleurde mascara te hebben. Dus eigenlijk mogen die gewoon niet ontbreken…

Wat mensen niet van mij weten:

Dat ik soms heel veel wil maar niet weet waar of wanneer ergens mee te beginnen. Soms zou ik gewoon een “schop onder mijn kont” wel eens kunnen gebruiken. Maar niemand weet dan weer wanneer dat nodig is…

Koekjes van de dag:

Chocolate chip cookies. Of café noir koekjes. Eigenlijk zijn alle koekjes gewoon lekker.

Natuurlijk

Categorie hoe zit dat:

Gewichten en trekvermogen en weet ik het wat van auto’s. Daar heb ik nooit wat van begrepen en ik doe het nog steeds niet. Wij waren aan het kijken wat onze auto zou mogen trekken, maar dat ledig gewicht, massa gewicht en weet ik het wat. Ik heb er echt geen kaas van gegeten. Ik was dan ook heel blij dat ik tijdens mijn theorie examen daar geen hele lastige vragen over kreeg haha.

Vind ik asociaal:

Mensen die hun hond ergens laten poepen en vervolgens de keutels niet opruimen. Ook op grasveldjes trouwens, zeker als daar kinderen kunnen spelen.

Herontdekt kledingstuk:

Jasjes

Waar heb ik respect voor:

Mensen die tot het uiterste gaan om hun doel te bereiken.

Ergernis:

Een weersvoorspelling van 23 graden en kans op regen. Het is zo warm om in een regenpak dan de post te moeten bezorgen. Of ’s morgens om 4 uur wakker worden voor de krant en horen dat het regent…

Ik had het zo gehoopt:

Dat de hockey dames wederom een gouden medaille zouden veroveren in Rio. En dat Maartje Paumen dus haar derde in ontvangst zou mogen nemen. Maar helaas verloren ze de loterij die shoot outs heet…

Denk ik vaak aan:

Mijn opa’s die helaas al overleden zijn. En mijn familie die in het noorden van het land wonen.

En oja:

Neem deze tag gerust over. Voor alle vragen die ik eruit heb gehaald kan je het beste even bij Jenn kijken.

 


2 responses to “Tag | Steekwoorden

  1. Jenn schreef:

    Leuk om je antwoorden te lezen. Grappig dat een oude tag zo weer naar boven komt 🙂

  2. […] week noemde ik het al in een artikel. Ik had als sportliefhebber nog helemaal geen aandacht geschonken aan het einde van de zomerspelen […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: