Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Terugblik op augustus

op 04/09/2016

De eerste zondag van de maand wil ik terugkijken naar de voorgaande maand. Wat was het best gelezen artikel, hoeveel bezoekers mocht ik verwelkomen en was er elders op een blog nog iets van mijn hand te lezen? Daarnaast kijk ik vooruit naar wat de nieuwe maand onder andere zal gaan brengen.

Ik ben er weer!

Augustus waas de maand waarin ik na een, eigenlijk onbedoeld lange, pauze weer begon met bloggen. Ik veranderde mijn blog qua uiterlijk, om me ook inhoudelijk meer op één onderwerp te richten, namelijk food. Zo nu en dan blijven er natuurlijk ook wel andere onderwerpen aan bod komen over bijvoorbeeld het moederschap. Daarnaast lees je wekelijks op woensdag een artikel van de Blogmutsen & co. En zo nu en dan zal er een review verschijnen.

In augustus maakte ik een top vijf van dingen die mij gelukkig maken. Deze kan je lezen op de blog Enjoy beautiful moments. Verder schreef ik wel een aantal berichten voor andere blogs, maar die moeten nog verschijnen.

De cijfers liegen niet

Nee, de cijfers van mijn statistieken liegen niet. En daarom wil ik ze ook met je delen.  Misschien vind je dit wat saai, sla dit stukje dan over om hierna meer weetjes te lezen.
In augustus had ik 1145 bezoekers op mijn blog. Veel bezoekers vonden mijn blog via google en Facebook. Op Facebook deel ik zelf veel artikelen, dus is het verkeer van daar misschien ook wel logisch te verklaren. Daarnaast kwamen er ook veel bezoekers via de blog van Kelly Caresse.
Het best gelezen artikel in augustus is het artikel over het pop-up restaurant van Van der Valk in Heerlen. Dit zal ook komen doordat het restaurant mijn artikel deelde op haar eigen Facebook pagina.

vdv

Social media

Ik noemde net natuurlijk Facebook al even als social media kanaal waar ik mijn artikelen deel. Op Facebook zijn namelijk een aantal groepen en pagina’s om je artikelen te delen of reclame te maken voor je blog. Daarnaast wordt ieder nieuw artikel natuurlijk gedeeld op mijn eigen Facebook pagina en op mijn Twitter account.

Een ander social media kanaal, wat ik eigenlijk weer een nieuw leven in heb geblazen, is mijn Instagram account. Daar krijg je ook weer een kijkje in mijn leven, soms een preview van wat er op mijn blog gaat verschijnen en meer van wat ik zoal meemaak.

Wat gebeurt er in september?

Je hebt het vrijdag al kunnen zien op mijn blog. Ik startte een nieuwe rubriek waarin andere bloggers en jij als lezer kunnen vertellen over hun eetpatroon en eetgewoontes. Opgeven hiervoor kan nog steeds overigens. Verder zal er in september weer een winactie online komen, maar daarover lees je later meer. Blijf mijn blog dus bezoeken!

Waarover hoop jij in september te lezen? Laat het me weten in een reactie en misschien doe ik er iets mee!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: