Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Virtual reality per post + winactie

op 05/09/2016

Begin dit jaar mocht ik op mijn blog een winactie organiseren in het kader van Valentijnsdag. Het ging om een VR card die je mocht maken om je geliefde op een originele manier te laten weten dat je van hem of haar houdt. Het bedrijf achter deze cards, VRgifts heeft nu een aantal nieuwe mogelijkheden om een virtual reality wens naar iemand te sturen. Ik deel vandaag het persbericht met je en… ik mag wederom een winactie houden!

Verjaardag, ziekte of een nieuwe woning? Met ingang van vandaag biedt een Nederlandse start-up mensen de mogelijkheid om vrienden en familie per post te verrassen met een breed scala aan virtualreality-ervaringen.

De introductie van VRgifts door de gelijknamige start-up betekent een doorbraak van virtual reality in Nederland – en daarbuiten. Niet eerder werd een dergelijk ‘VR per post’-concept gerealiseerd. Het product bestaat uit een eenvoudig in- en uit te vouwen VR-bril en een te downloaden app. Samen zorgen ze voor een intense 3D-beleving.

Gaaf product

Een succesvolle proef eerder dit jaar deed VRgifts besluiten het aanbod te verbreden en nu breed in de markt te introduceren. “Wij zijn er trots op om de eerste te zijn,” zegt Jelle van Dijk, eigenaar van VRgifts. “Maar veel belangrijker is dat we hiermee een ontzettend gaaf product in de markt zetten. In de bijna tweehonderdjarige geschiedenis van de postkaarten is dit echt de volgende stap.”

De VR-ervaring is per gebruiker te personaliseren. De verzender maakt op www.vrgifts.nl eerst de keuze voor de gelegenheid (verjaardag, gefeliciteerd of beterschap) en kan daarna eigen foto’s en een persoonlijke boodschap toevoegen. De cardboard bril is vanwege zijn gewicht en handige vouw eenvoudig én goedkoop te versturen en biedt ruimte aan elke gangbare smartphone.

Voor jong en oud

Degene die het presentje ontvangt, wordt na het downloaden van de app ondergedompeld in een verrassende virtualreality-omgeving: van ondergrondse werelden tot een tropische kustlijn met de ontspannende geluiden van zee en strand.

VRgifts heeft nog diverse andere concepten in ontwikkeling, waaronder een kerstvariant. Ook voor bedrijven liggen er talloze mogelijkheden, zoals het laten ontwikkelen van een eigen VR-omgeving. “Onze VRgifts stellen mensen in staat op laagdrempelige wijze kennis te maken met virtual reality.”

De brillen zijn voor € 9,95 te koop bij de CIGO en via www.vrgifts.nl.

Winactie

Ik mag van VRgifts maar liefst 3 brillen weggeven:

  • 1 beterschap
  • 1 gefeliciteerd
  • 1 verjaardag

Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel. Laat onder dit artikel of op mijn social media kanalen een reactie achter dat je mee wilt doen en welke bril met toegangscode je zou willen hebben. En laat me ook weten voor welke gelegenheid je het nog meer leuk zou vinden om een virtual reality kaart te kunnen sturen.

Doe je mee?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: