Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

WordPress plugins waar ik niet zonder kan

op 07/09/2016

Vandaag in Blogmutsen & co een artikel over plugins waar ik niet zonder kan. Plugins zijn kleine programmaatjes die achter de schermen helpen bij mijn blog. Juist doordat ze niet echt zichtbaar zijn, vind ik het ook lastig om plugins te benoemen waar ik niet zonder kan. Ik ga toch een poging doen om een paar plugins te benoemen.

Comment luv

Je hebt misschien wel eens gezien dat wanneer je een reactie achterlaat op mijn blog, je de keuze hebt om comment luv aan te vinken. Wanneer je dit aanvinkt en je de url van je website invult, dan wordt automatisch een link toegevoegd aan je reactie naar het laatst toegevoegde bericht op je site. Zo kan je dus ook zien wat anderen geschreven hebben en an je zelf meer verkeer naar je eigen site krijgen.

Google Analytics

De plugin google analytics zorgt ervoor dat de statistieken van al mijn berichten en pagina’s gemeten kunnen worden. Zo krijg ik dus inzicht in wat er gebeurt op mijn blog, hoeveel bezoekers ik per dag, week of maand heb, hoelang ze op mijn blog blijven en meer van dat soort weetjes.

Facebook comment plugin

Via deze plugin is het mogelijk om ook via een Facebook account een reactie achter te laten op mijn artikelen. Deze plugin zorgt er voor dat de reacties dan zichtbaar zijn op mijn blog. Dit geldt dus niet wanneer je op Facebook zelf een reactie achter laat op mijn pagina aldaar.

Blogmutsen & co

Tja, ik heb vandaag dus vrij weinig te vertellen over de plugins die ik gebruik, maar misschien dat de andere  meiden je meer kunnen vertellen. Kijk daarom eens bij hun op hun blogs.

 


One response to “WordPress plugins waar ik niet zonder kan

  1. Nicky schreef:

    Commentluv was ik gewoon vergeten! oeps want ik gebruik deze ook heel vaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: