Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Q&A: Wat had je altijd al over mij willen weten?

op 12/09/2016

Op veel blogs zie ik ze voorbij komen. Q&A artikelen. Oftewel vragen en antwoorden. Het leek mij leuk om ook eens te kijken wat er onder mijn lezers leeft aan vragen over mij. Daarom vandaag in dit artikel een oproep aan jou.

Vragen

Soms heb je dat wel eens. Je leest iets op een blog en vraagt je af “maar waarom dan?” Of “hoe komt ze daarbij”. Herken je dat op mijn blog? Laat het me dan in een reactie op dit artikel weten. Waarom? Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben naar wat er bij jou als lezer van mijn blog leeft op het moment dat je mijn blog bezoekt. En omdat ik het me heel goed voor kan stellen dat je je soms afvraagt waarom ik bepaalde dingen schrijf. Of juist niet schrijf. Waarom ik bepaalde onderwerpen aansnijd. Of juist links laat liggen. Misschien doe ik dat wel heel onbewust en breng je me met je vraag op het idee om ergens eens een artikel over te schrijven. Dus kom maar op met al die vragen!

Persoonlijk

Het kan natuurlijk ook zijn dat je meer persoonlijk gerichte vragen aan me hebt. Laat me dat dan ook eens weten. Je mag me echt alles vragen, wanneer ik het relevant genoeg vind voor op mijn blog zal ik je daar zeker een antwoord op geven. Een ding ga ik je zeker niet vertellen: mijn pincode. Maar dat lijkt me ook meer dan logisch haha.

Vraag aan jou

En dan heb ik ook nog één vraag aan jou. Waarover of over wie zou jij nou graag willen dat ik een artikel zou schrijven en waarom? Ik ben benieuwd naar de reacties daarop. Want het is wel zo dat jullie als mijn lezers mij extra input kunnen geven over wat er op mijn blog verschijnt. Helemaal alleen kan ik het niet, dus vandaar dat ik zo nu en dan om jullie hulp vraag. Dus kom maar op!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: