Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Wat zou ik absoluut niet kunnen eten?

op 13/09/2016

Op een food gerelateerde blog vind je natuurlijk doorgaans veel artikelen over wat een blogger lekker vindt, recepten en meer van dat soort dingen. Vandaag in dit artikel vertel ik je wat ik absoluut niet zou kunnen, willen of durven eten. Wat zijn nou dingen waarvan ik me echt afvraag of het überhaupt lekker zou kunnen zijn?

Meelwormen

Tegenwoordig kom je het heel vaak tegen. Producten waar meelwormen in zitten verwerkt. Bijvoorbeeld in koekjes. Een tijdje geleden waren we een keer in de GaiaZoo bij ons in Kerkrade en daar stond ook een standje met meelwormen en andere insecten. Die meelwormen waren verwerkt in koejes die je kon proeven. Bjarne heeft een klein stukje geproefd en leek het niet heel lekker te vinden, maar at het wel, Daphne heeft het uitgespuugd en ik? Ik heb het niet geprobeerd. Het idee alleen al dat ik zo’n meelworm zou moeten eten. Nee dank je. Wij hebben die beesten ook af en toe wel in huis omdat Daphne haar baardagaam die dingen eet. Maar ik ben toch altijd blij als ze op zijn haha.

niet kunnen eten

Escargots

Slakken zou ik ook niet kunnen eten. Ik kan me überhaupt niet voorstellen dat het voedzaam is of vult, maar ik vind het er ook al niet echt smakelijk uitzien die slakkenhuizen met spul erin. Nee, ik heb het nooit geproefd, misschien is het wel heel lekker, maar ik zou het ook zeker niet proberen als ik in de gelegenheid gesteld zou worden. Net als die meelwormen waar ik net over schreef. Ik denk dat ik gewoon een afkeer voor dergelijke insecten heb om te eten. Dus dit zou ik ook met heel veel plezier aan mij voorbij laten gaan haha.

Lever

Dit is iets wat ik wel ooit eens geproefd heb. Ik geloof dat dat eens bij een mixed Grill bij de Griek zat. Ik heb daar toen een klein stukje van geproefd maar vond het echt niet lekker. De smaak… tja, er zat weinig echte smaak aan vond ik. Ik vond het wat droog en heb het daarna ook eigenlijk nooit meer gegeten.

Wat nog meer?

Ik kan natuurlijk over alles een aparte alinea schrijven, maar dat ga ik niet doen. Maar dingen als echt orgaan vlees, stierenballen, ogen, insecten of weet ik het wat hoef je me echt niet voor te zetten. Nee, doe mij maar gewoon een kipfilet haha. Terwijl aan de andere kant van de wereld mensen dat misschien heel raar vinden om te eten, dat weet ik ook. Maar voor mij is dat gewoon normaal voedsel en geen “gekke” dingen die ik hierboven noemde.

Wat zou jij nou absoluut niet kunnen eten? Laat het me weten in een reactie.


One response to “Wat zou ik absoluut niet kunnen eten?

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Blegh, alles wat jij noemt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: