Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Wat drink ik tijdens het bloggen?

op 18/09/2016

Drinken. Heel belangrijk natuurlijk gedurende de dag. Onlangs deelde ik in het artikel van de Blogmutsen & co al mijn favoriete zomerdrankjes. Maar bloggen doe ik veelal in de avond uren en dan drink ik vaak juist geen water maar andere, veelal warme, dranken. Welke dat zijn, dat vertel ik je vandaag. Want eerlijk is eerlijk, ik vind alleen maar water drinken ook niets, dat doe ik tijdens mijn werk natuurlijk al. Een warme drank drinken tijdens het lopen van de post is natuurlijk niet het aller handigst, terwijl je een flesje water makkelijk mee kunt nemen in de fietstas. Dus mede daarom ga ik ’s avonds toch echt voor de warmere dranken.

Koffie

Tja, ik ben en blijf nou eenmaal een koffieleut… Dus ook tijdens het werken aan mijn blog, want ja, dat zie ik echt wel deels als werk, maar voornamelijk als hobby, drink ik met enige regelmaat koffie. En om dan niet al te vaak op te hoeven staan en lekker door te kunnen schrijven zet ik meestal gelijk twee koppen senseo koffie in een mok. Dan kan ik net wat langer door werken haha. Overigens laat ik het over het algemeen wel bij die ene mok koffie. Immers, de volgende ochtend gaat veelal rond een uur of 4 mijn wekker weer.

Cappuccino

Dit hebben we niet altijd in huis, maar als het er is dan drink ik graag cappuccino. Uit de Dolce Gusto wel te verstaan. Want heel eerlijk? De meeste van die zakjes oplos cappuccino vind ik nou niet echt bepaald lekker. Bovendien heb je daar vaak niet echt een geweldig schuimlaagje. En juist dat is natuurlijk het lekkerst van de hele cappuccino. Dus nee, doe mij maar een cappuccino uit de Dolce Gusto. Jammer alleen dat die capsules zo duur zijn. Gelukkig wonen wij in het grensgebied en is de Dolce Gusto in Duitsland überhaupt al goedkoper dan hier, maar ook regelmatig in de aanbieding. En dat is dus het moment dat wij dan vaak wel inslaan zodat er weer een voorraad is.

drink

Zonnatura kruidenthee

Nee, ik drink niet alleen dranken die verwant kunnen zijn aan koffie hoor. Ik ben bijvoorbeeld ook verzot op de 20 kruiden oplosthee van Zonnatura. Deze oplosthee is er ook wel van andere (huis) merken in de supermarkt, maar die heb ik nog nooit gehad eigenlijk. Ik heb wat dat betreft altijd gewoon Zonnatura. Ook omdat ik weet dat die gewoon heel lekker is. En ik vind hem op één of andere manier ook heel rustgevend. Als ik het even niet meer weet wat ik met mijn blog aan moet, dan neem ik vaak even een kop thee en kom ik tot rust. En dan kan ik daarna weer ontspannen aan het werk.


2 responses to “Wat drink ik tijdens het bloggen?

  1. Nicole schreef:

    Oh serieus? Ik hou van dolce gusto maar het is zo duur.. Hoeveel scheelt het?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: