Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Skinny soep winactie!

op 19/09/2016

Enige tijd geleden kon je op mijn blog een review lezen over het boek Skinny Soep. Door een vergissing heb ik nog een exemplaar van het boek ontvangen en na overleg mag ik dit boek gebruiken voor een winactie. Natuurlijk loopt de winactie voor de VR-card nog door tot en met 30 september, maar ik heb nu dus een extra winactie voor je.

Skinny Soep

Skinny soep is een boek met maar liefst tachtig recepten om soep te maken. Ieder recept bevat verse, gezonde ingrediënten die je tevens een energieboost zullen geven. Voor iedereen zal er ongetwijfeld genoeg keuze zijn uit de tachtig recepten. Snelle soepen, soepen die tijd nodig hebben, superfoods, alles komt aan de orde.

Nieuwe manier

Normaal vroeg ik altijd om het achterlaten van een reactie bij een winactie. Vervolgens hield ik dan zelf thuis bij wie mee had gedaan en eventueel hoeveel kansen die persoon had en dergelijke. Bij deze winactie doe ik het anders. Ik heb namelijk via Rafflecopter een mogelijkheid gevonden zodat je daar aan kunt geven op welke manier je mee wilt doen. Als het goed is scheelt mij dat tijd bij het random kiezen van de winnaar. Iedere optie die je vervult via de Rafflecopter levert je één winkans op. Dus daar kan jij als lezer al je voordeel mee doen omdat ik nu wel meerdere mogelijkheden om mee te doen open heb staan.

Uitslag van de winactie

Deze winactie loopt tot en met 3 oktober 2016. Daarna zal ik de winnaar op mijn blog bekend maken en per mail contact met de winnaar opnemen. De winnaar heeft zo de kas zijn of haar gegevens aan mij door te geven zodat ik het boek op kan sturen. Let op: indien er niet binnen 48 uur gereageerd wordt door de winnaar, zal ik een andere winnaar kiezen. Zorg dus voor een geldige manier waarop ik contact met je op kan nemen!
a Rafflecopter giveaway
https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

Doe jij mee met de winactie? Heel veel succes! O ja en ik zou het leuk vinden als je me in een reactie laat weten wat je van deze manier van de winactie mogelijkheden vindt.


11 responses to “Skinny soep winactie!

 1. Anita H. schreef:

  Prima idee, die Rafflecopter. Alleen: ik krijg ‘m niet in beeld.

 2. Anne-Wil Kraan schreef:

  Wat leuk, deze winactie

 3. Anita H. schreef:

  Ik ben dol op soep. Lekker en gezond. Dit boek heb ik nog niet ingezien. Zou fijn zijn als er een zoete-aardappelsoep is staat.

 4. Sabrina schreef:

  ♡ soep! Lekker makkelijk in 1 pan, broodje erbij en smullen maar! Er mag voor mij wel een knoflooksoep of uiensoep in. Maar dan skinny 🙂
  Ik heb de rafglecopter ingevuld, alleen ik kon mn mail niet invullen. Daar kwam geen leeg vakje. Ik heb m nu in het vakje bij dit comment gezet. Het is wel heel handig zo, ik heb het al vaker gezien.

 5. Anna schreef:

  dol op soep,ik hoop dat er een pompoensoep in het boek staat.

 6. Jenn schreef:

  Ja, nu doet hij het wel! Ik heb alles gedaan.

 7. Linda schreef:

  Wat leuk om hier even rond te snuffelen, ik kende je blog nog niet. Ben wel nieuwsgierig naar de diversiteit in soepen. Zelf ben ik nogal van de vullende maaltijdsoepen, het zou leuk zijn om daar nieuwe variaties op te leren kennen!

 8. Nadia A. schreef:

  Snoepjes? Lekker en het najaar is er ook! Ik doe graag mee.

 9. Lieke schreef:

  Ik heb ook meegedaan! 🙂 ik snap de nieuwe manier nog niet helemaal haha. Mijn email adres invullen is volgens mij niet gelukt. 😉 Maar iedereen een fijn weekend toegewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: