Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

September: een terugblik

op 02/10/2016

De eerste zondag van de maand wil ik terugkijken naar de voorgaande maand. Wat was het best gelezen artikel, hoeveel bezoekers mocht ik verwelkomen en was er elders op een blog nog iets van mijn hand te lezen? Daarnaast kijk ik vooruit naar wat de nieuwe maand onder andere zal gaan brengen.

Volop aan het bloggen!

In september was ik echt weer volop aan het bloggen. Op slechts drie dagen na plaatste ik dagelijks een artikel. Zelfs tijdens mijn vakantie lukte het mij om door te gaan met het schrijven van artikelen. En hopelijk heb jij daar als lezer van mijn blog weinig tot niets van gemerkt. Misschien merkte je dat ik een aantal reviews schreef die in de omgeving van Noord-Brabant liggen. Want inderdaad, dat is waar wij op vakantie waren.

De cijfers liegen niet

Nee, de cijfers van mijn statistieken liegen niet. En daarom wil ik ze ook met je delen. Misschien vind je dit wat saai, sla dit stukje dan over om hierna meer weetjes te lezen.
In september had ik 1058 bezoekers op mijn blog. Een daling van 97 bezoekers ten opzichte van augustus. Veel bezoekers vonden mijn blog via google en Facebook. Op Facebook deel ik zelf veel artikelen, dus is het verkeer van daar misschien ook wel logisch te verklaren. Daarnaast kwamen er ook veel bezoekers via de blog van Meisje Eigenwijsje.
Het best gelezen artikel in augustus is het artikel over restaurant Bij de Neut in Westerhoven. Dit zal ook komen doordat het restaurant mijn artikel deelde op haar eigen Facebook pagina. Het artikel dat daarna goed gelezen is is het artikel waarin ik vertelde over de winactie voor het boek Skinny Soep. Let op: je kunt vandaag en morgen nog meedoen aan deze winactie! Net zoals aan de winactie voor de VR-card.

untitled-design1

In september kreeg ik een nieuw logo waar ik super blij mee ben

Social media

Ik noemde net natuurlijk Facebook al even als social media kanaal waar ik mijn artikelen deel. Op Facebook zijn namelijk een aantal groepen en pagina’s om je artikelen te delen of reclame te maken voor je blog. Daarnaast wordt ieder nieuw artikel natuurlijk gedeeld op mijn eigen Facebook pagina en op mijn Twitter account. Respectievelijk had ik op deze twee kanalen eind september 285 en 119 volgers. hiermee ben ik natuurlijk heel erg blij, maar ik bijf proberen om meer volgers te krijgen om ook op deze kanalen te groeien.

Vorige maand blies ik ook mijn Instagram account niet leven in. Eind september had ik daar maar liefst 137 volgers. En ook daar groei ik voorzichtig maar gestaag. Overigens kon je ook op mijn Instagram account af en toe een klein stukje van onze vakantie vinden. Dus het loont zich wel degelijk om mij ook daar te volgen, want daar deel ik soms dingen die te klein zijn om uit te lichten op mijn blog. Of previews van wat komen gaat.

Wat gebeurt er in oktober?

Gisteren ben ik gestart met de overdenkingen. Of nou ja, beter gezegd, ik heb ze een nieuw leven ingeblazen. En de insteek van de overdenkingen een klein beetje veranderd. Ze worden nu nog meer vanuit mezelf geschreven dan voorheen. Verder maak ik komende week de winnaars van de winacties bekend op mijn Facebook pagina. De winnaars ontvangen een mail met het verzoek hun adresgegevens naar mij te mailen zodat ik de gegevens door kan sturen en zij hun prijs ontvangen. Verder ga ik door met de rubriek waarin lezers vertellen over hun eetgewoonten.

Waarover hoop jij in oktober te lezen? Laat het me weten in een reactie en misschien doe ik er iets mee!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: