Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co: films en series uit mijn jeugd

op 05/10/2016

Vandaag in Blogmutsen en co kijken wij terug naar onze jeugd. En wel naar de series die wij keken en naar de films die regelmatig bekeken of misschien wel bezocht werden. Nou ging ik zelf niet heel veel naar de bioscoop, maar wij mochten vroeger bijna wekelijks een film uitzoeken in de videotheek. En daarnaast keek ik natuurlijk ook naar series op tv. Vandaag vertel ik je naar welke series en films ik zoal keek.

Serie: Beverly Hills 90210

beverly-hills-90210

Een van de series die ik trouw iedere week keek was Beverly Hills 90210. Stiekem was ik groot fan van Kelly (Jenny McCarthy), maar ook ik vond wel dat Brandon en Dylon er goed uit zagen. Dat waren natuurlijk de hunks van de serie. Maar waar ging Beverly Hills 90210 nou ook alweer over?

Een serie over een stel tieners woonachtig in één van de duurste steden ter wereld. Allemaal jongens en meisjes met hun eigen verhaal, hun eigen problemen en hun eigen charmes. Mooi verfilmd in een uitgebreide reeks van series. Als je rijk bent, heb je geen problemen. Deze serie laat zien dat rijkdom niet altijd de garantie is voor succes en happyness. Echt niet!

Film: Baby’s day out

Deze film hebben wij ontelbare keren gezien en nog steeds als ik hem zie lig ik dubbel. Ook al ken ik het hele verhaal, weet ik precies wat er gebeurt, hij blijft leuk. Dit is ook zeker een film die ik aan Bjarne ga laten zien als hij wat groter is en ook echt snapt wat er gebeurt. Baby’s day out gaat over:

Drie snuggere kerels zijn uit op een hoop geld, een slimme baby is uit op een avontuur! Baby Bink is in z’n eentje op pad en bezoekt de meest vreemde plekjes van de stad. Door de razende moeder (Lara Flynn Boyle) achterna gezeten, door de media gezien als een nieuwe grootheid, weet Baby Bink net een stap voor te blijven op een idioot stelletje schurken, onder leiding van Joe Mantegna. Ze zijn uit op het losgeld wat door de stinkend rijke familie is uitgeloofd voor de eerlijke vinders.

Serie: Baywatch

Tja, wie keek het niet? De strandserie Baywatch draait om een groepje strandwachten onder leiding van Mitch Buchannon. Je ziet ze in hun dagelijkse werk waarin ze te kampen krijgen met gevaren gerelateerd aan het strand en andere activiteiten in Californië. Deze variëren van doorsnee zaken als het moeten redden van drenkelingen of de aanval van een haai tot moord, aardbevingen en zelfs nucleaire wapens. Ondertussen worden natuurlijk ook onderlinge relaties tussen de strandwachten uitgediept.

Film: de Ongelofelijke Reis

Een film waarvan ik nog steeds moet huilen omdat hij zo zielig is. Ook van deze film kunnen mijn zusjes en ik nog stukjes meepraten en zeker zijn er ook momenten dat we enorm dubbel liggen van het lachen. De film gaat over een spannend avontuur dat begint wanneer drie huisdieren (Nestor, een Goldenretriever;Mazzel, been Amerikaanse bulldog puppy; en Sissy, een Hymalaya kat) samen naar huis proberen terug te keren, nadat ze van hun dierbare baasjes gescheiden zijn. Op hun ongelofelijke reis over een schitterende ruige bergrug loeren achter elke bocht gevaar en spanning, van wilde beesten tot wreed natuurgeweld. Een onvergetelijk verhaal over liefde, moed en toewijding voor het hele gezin.

Waar keken zij naar?

Ik ben benieuwd waar de andere meiden naar keken in hun jeug. Zal het erg verschillend zijn met de programma’s en series waar ik zelf naar keek Je ontdekt het op de blogs van:

Wat was jouw favoriete film uit je jeugd? En wat was je favoriete serie?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: