Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & co: Inspirerende YouTube fimpjes

op 12/10/2016

Vandaag delen wij blogmutsen enkele YouTube filmpjes met jullie die ons inspireren of die we gewoon mooi, knap of noem maar op vinden. Ik heb bewust gekozen voor hele verschillende filmpjes, dingen die ik misschien ook zou kunnen maken. Maar natuurlijk ook voor dingen die ik mij toch echt niet zie maken. Kijk je met me mee?

Pannenkoeken kunst

Pannenkoeken kunst. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Mensen die enorme kunstwerken kunnen maken met pannenkoeken mix. Er zijn ook talloze filmpjes te vinden waarbij ook kleurstof wordt gebruikt ofzo, maar ik vind het knap dat mensen simpelweg met pannenkoeken mix (al dan niet met een beetje cacao erdoor) al kunstwerken kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld deze Super Mario:

Taarten maken

Wat ik ook heel leuk vind is om op YouTube te kijken naar ideeën om taarten te maken. Ik maak heel graag bijvoorbeeld kwark en monchou taarten. En ik vind het dan heel leuk om varianten op de bekende smaken te bekijken. Zelf varieer ik nog wel eens door pakjes klop pudding erdoorheen te doen. Simpelweg het pakje toevoegen en je bent klaar en hebt een smaak aan je taart. Zo kan je bijvoorbeeld ook een pistache kwarktaart maken. Of zoals hieronder een Oreo taart:

Slowcooker

Maar natuurlijk is YouTube niet alleen maar voor taarten en kunst. Nee, ook het stap voor stap een gerecht maken in een slow cooker is leuk om te volgen. Tijdens één van de Bingo avonden op vakantie hebben wij namelijk een slowcooker gewonnen, dus recepten zijn heel erg welkom haha. Dit is er zo een die ik graag eens wil maken:

Wat zijn hun filmpjes?

Natuurlijk kan je ook kijken bij de andere meiden voor hun inspirerende filmpjes. Kijk daarom eens bij Simone en Nicky om te zien waar zij graag naar kijken op YouTube.

Waar kijk je zelf graag naar op YouTube? Laat je het mij weten in een reactie?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: