Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Blogmutsen & Co: Wat staat er in mijn playlist?

op 19/10/2016

Een playlist. Tegenwoordig is hij niet echt meer weg te denken uit ons dagelijks leven denk ik. In die van mij in elk geval niet. Tijdens mijn werk vind ik het heerlijk om een beetje muziek op te hebben staan. Een oortje in, dat wel, want ik wil wel dat de klant mij kan waarschuwen of vragen kan stellen wanneer nodig. Maar om helemaal in de stilte te lopen vind ik niet leuk. Waar luister ik dan naar? Dat vertel ik je vandaag in weer een nieuw artikel in de blogmutsen serie.

Muzieksmaak

Tja, wat is precies mijn muzieksmaak? Die is eigenlijk heel breed. Ik houd van ontzettend veel stijlen van klassiek tot pop, van r&b tot rock. Maar er is eigenlijk geen echte muziekstroming waar ik echt de hele dag naar zou kunnen luisteren. Nee, ik vind het prettiger als het gewoon afgewisseld wordt. De enige muziek waar ik wel echt nog de hele dag naar kan luisteren is de muziek van the Kelly Family. Daar blijf ik toch echt een zwak voor houden.

Spotify

Lang leve streaming diensten zoals Spotify die ervoor zorgen dat je altijd en overal muziek kunt luisteren. Nou heb ik gewoon een gratis Spotify account en heb dus zo nu en dan reclame tussen de muziek door. Maar ja, dat heb je op een gewone radio zender natuurlijk ook, dus dat vind ik niet zo’n probleem. Via Spotify luister ik dan ook regelmatig naar verschillende soorten muziek. Op dit moment luister ik heel veel naar de radiozender pop die je kunt vinden op Spotify.

songtag-st

Offline luisteren

Natuurlijk kost het me wel wat MB’s om naar Spotify te luisteren onder het werken. En dat is dan ook een reden dat ik toch eigenlijk wel wil gaan switchen. Al langere tijd neem ik me voor om wat leuke nummers op het SD kaartje van mijn telefoon te zetten om die onder het lopen af te kunnen spelen. Maar op één of andere manier neem ik er gewoon de tijd niet voor om nummers toe te voegen op mijn SD kaartje. Maar wat zou er dan in elk geval op moeten?

Playlist

Op mijn playlist zouden in elk geval de volgende nummers moeten komen te staan:

 • Lay down on a bed of roses (Jon Bon Jovi)
 • Because of you (Kelly Clarkson)
 • Paradise by the dashboard light (Meatlove)
 • Walking on sunshine (Katrina and the waves)
 • Viva la vida (Coldplay)
 • Euphoria (Loreen)
 • Bohemian Rhapsody (Queen)

En zo kan ik misschien nog wel een paar nummers opnoemen. Maar die schieten mij nu even niet te binnen tijdens het schrijven van dit artikel.

Inspiratie

Natuurlijk kan ik ook een flinke dosis inspiratie gebruiken om mijn playlist nog langer te maken. Ik loop gemiddeld op de drukke dagen bijna 3 uur op straat, dus dan is een beetje voorraad aan muziek wel fijn. Daarom ga ik ook eens kijken bij Nicky en Simone naar hun playlists en wie weet haal ik daar nog wat vanaf.

Welk nummer zou volgens jou op mijn playlist niet mogen ontbreken? Laat het me weten in een reactie en wie weet voeg ik hem toe.


2 responses to “Blogmutsen & Co: Wat staat er in mijn playlist?

 1. Simone schreef:

  Leuke nummers, dat zijn toch wel de oldskool klassiekers. Die vind ik ook nog altijd fijn om te luisteren! ❤

 2. […] naar muziek. Naar wat voor muziek ik zoal luister heb je vorige week kunnen lezen in het blogmutsen artikel. Daarnaast heb ik ook graag de radio aanstaan trouwens hoor. Als er maar muziek op de achtergrond […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: