Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Tag: Mag ik ff zeiken?

op 24/10/2016

Mag ik ff zeiken? Dat is iets wat iedereen waarschijnlijk zo nu en dan wel eens wil. Ik was op zoek naar een tag die ik nog niet ingevuld had en besloot voor vandaag deze tag van Mariska klaar te zetten. Vandaag deel ik dus dingen met je waar ik niet van houd, waar ik me aan erger, waar ik gewoon even over wil zeuren en meer van dat soort dingen. Lees je mee? O ja, en natuurlijk mag jij mij ook vertellen waar jij over zou willen zeiken.

Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

Mensen die een ander niet in hun waarde laten. Of je niet uit laten praten omdat zij zonodig willen vertellen wat zij vinden en hoe zij denken over bepaalde dingen. En dan kan ik me er ook weer aan ergeren dat ik het vaak ook laat gebeuren door dan maar gewoon mijn mond te houden en de ander te laten praten.

Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Bumperklevers. En mensen die te hard rijden en dan aan jou aan gaan geven dat je harder moet rijden. Ook zo irritant. Wij wonen bijvoorbeeld in een wijk wat een 30 km zone is. Een van de doorgaande wegen leent zich er echter rustig voor om 50 km/u te rijden. En dat doen ook veel auto’s. Maar ik rijd daar wel altijd 30 / 35 km/h. Want ja, ik rijd ook wel eens harder. Maar het gebeurt dan zo vaak dat er een auto met de nodige snelheid op je af komt om dan heel irritant achter je te gaan pushen enzo.

Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

Ik heb weinig wat ik echt niet kan eten, maar ik vind vis wel heel erg vies. Als ik dat alleen al ruik dan kan ik soms al wel over mijn nek gaan. Het enige wat ik qua vis eet is vissticks en heel af en toe kibbeling.

Waar wil je op dit moment over zeuren?

Dat ik heb super irritant vind dat ziggo sport via horizon tv het hier niet goed doet. Blijft maar bufferen en bufferen. Nou kijk ik normaal de formule 1 via de Duitser, maar mijn vader wilde graag Ziggo kijken nu ze hier zijn. Maar helaas, we hebben toch maar weer de Duitser opgezet. Dan kunnen we tenminste echt live zien hoe Max en co het doen. En in de reclames op de Duitser? Dan zetten we heel even ziggo op. Zo kan het natuurlijk ook.

f1-1605909_640

Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Frans Bauer! Als ik die stem alleen al hoor loop ik de kamer uit. Het zal best een prima vent zijn hoor en hij zal ook best heel goed zijn voor zijn fans, maar ik vind de manier van zingen van hem gewoon verschrikkelijk. Ach ja, ieder zijn favoriet zeggen we dan maar.

Wat vind je de rottigste klusjes in huis?

Het meest vervelend? Heel eerlijk? Eigenlijk vind ik het hele huishouden gewoon vervelend. Maar ja, het moet toch gebeuren. Nou, laat mij dan maar liever gewoon stofzuigen, dweilen en dat soort dingen dan bijvoorbeeld de badkamer poetsen of het douche putje schoonmaken.  dat is iets wat ik wel zo smerig vind. Maar één keer in de zoveel tijd moet je toch ff kijken of er niet wat door het putje gegaan is. Zeker omdat wij allebei kort haar hebben en het daardoor dus extra makkelijk is om haren via het douche putje te verliezen. Dus ja, dat doe ik niet graag.

Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

De manier van schrijven. Ik kan niet precies uitleggen wat mij daarin afschrikt, maar soms vind ik de manier van schrijven van een blogger gewoon heel vervelend en dan klik ik inderdaad weg. Maar meestal probeer ik artikelen toch wel gewoon helemaal te lezen hoor. De blogger achter het artikel heeft er immers wel de moeite voor gedaan het te schrijven.

Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Louisa en Rosanna op TLC. Het is gewoon zo verschrikkelijk dat het lachwekkend is door de opmerkingen die die twee maken. Soms gewoon te dom om te geloven. En afgelopen zaterdag wedden dat ik het kan. Prima dat Silvie terug is op de Nederlandse televisie, maar ik vond haar zo vervelend af en toe. En de presentatie stukjes tussen haar en Jeroen van der Boom leken zo gestudeerd en gemaakt. Jammer, het zou leuker zijn als het spontaner was.

Aan welk make-up product heb je een hekel?

Ik gebruik heel weinig make-up. Meestal is het enkel mascara wat ik gebruik. Ik vind als ik dan toch wat moet kiezen eyeliner vervelend omdat ik dat nooit echt goed op mijn ogen krijg. Dan is het weer te dik, dan weer niet mooi recht en zo is er altijd wel wat.

Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?

Dat ik ervan baal dat ik soms echt geen tijd heb om artikelen e schrijven of artikelen vooruit te plannen. Maar soms heb ik ook dagen dat ik wel vooruit kan plannen en dat geeft me dan wel weer even wat lucht in het bijhouden van mijn blog. Maar een paar extra uren per dag zou voor mijn blog wel fijn zijn haha.

Waar zou jij over willen zeuren op dit moment?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: