Patricia neemt je mee

Ga met me mee en neem een kijkje in mijn leven.

Review: Smult herfst 2016

op 25/10/2016

Inmiddels ligt hij weer in de schappen; het Smult herfst  nummer. Ik ontving hem en vertel je vandaag wat ik van dit nieuwe nummer vond. Welke artikelen spreken mij het meeste aan? En welk recept wil ik echt een keer gaan maken? Dat lees je dus vandaag, hier op Patricia neemt je mee.

Cover

Van de cover alleen krijg ik al honger. Nou ben ik sowieso een enorme vlees liefhebber en als dat mooi gepresenteerd wordt, dan ben ik al snel om. Maar het zien van deze kippenpootjes doet mij het water uit de mond lopen. En dan denk ik stiekem ook meteen: “Het zou toch gaaf zijn als ik dit ook een keer zo zou kunnen maken.” Maar ik weet dat ik dan sowieso al eens de tijd moet gaan nemen om meer de keuken in te duiken op de dagen dat ik vrij ben. En dat ik gewoon meer moet gaan bakken en dergelijke. Want dat vind ik toch wel heel erg leuk.

smult herfst

Artikelen

In dit nummer van Smult wordt ingegaan op healthy food. Maar ook wordt er verteld hoe je sushi kunt maken, zijn er tips tegen voedselvergiftiging en staan er maar liefst 68 recepten in dit nieuwe magazine. Maar goed, dat heb je zelf natuurlijk net ook op de bovenstaande afbeelding kunnen zien. Ik vind het in elk geval wel heel inspirerend om deze reportages te lezen. Of de tip om appels en peren zelf te gaan plukken op plaatsen waar het mag. Zeker iets wat ik ga onthouden voor volgend jaar!

Daarnaast vind je ook veel tips van bijvoorbeeld Hemsley + Hemsley (hét cateringbedrijf voor beroemdheden) en van niemand minder dan Jamie Oliver. Bijvoorbeeld ontbijtrecepten of superfoodrecepten.

Lekkere recepten

Welke recepten in dit nummer zou ik zelf willen maken? In elk geval de Hollandse gehaktballen want, geheimpje, ik kan dus echt geen gehaktballen maken. Heel stom misschien, maar ze vallen bij mij altijd uit elkaar. Op één of andere manier is het me nog nooit gelukt om een goede bal te maken. Maar ook gedroogd fruit wil ik heel graag eens proberen. Lekker in bijvoorbeeld de yoghurt ’s morgens. O ja, en het chocolate banana bread. Dit klinkt wel super lekker. Wat ik dan weer heel apart vind is de zuurkooltaart (een veganistisch recept) dat op dezelfde pagina als het chocolate  banana bread staat.

Verkrijgbaarheid

Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd even kijken op de site van Smult. Wil jij dit nummer ook in huis halen? Je vind Smult in verschillende supermarkten en boekhandels voor een prijs van €4,95.

Heb jij al eens een nummer van Smult gelezen? En kan jij wel een perfecte gehaktbal maken? Laat het me maar weten in een reactie.

Ik ontving dit nummer van Smult voor het schrijven van een review.

4 responses to “Review: Smult herfst 2016

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Dit tijdschrift kende ik nog niet. Ook nog nooit tegengekomen in de bieb moet ik zeggen.

  2. Nicole schreef:

    Oh dat ken ik helemaal niet, maar ziet er om te smullen uit haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: